5 ȚINUTE office elegante – Tu știi ce vestimentații să alegi pentru munca de birou?

Share your love

Ținuta elegantă la birou presupune, în bună măsură, codul vestimentar impus, însă și preferințele doamnei sau domnișoarei în cauză. Dacă îți place să te îmbraci cu gust înseamnă că știi ce ținute se impun la muncă. Însă dacă vrei să aduci un strop de rafinament în garderoba de zi cu zi pentru a arăta mai bine la birou, atunci rândurile următoare ar putea să te inspire la momentul oportun.

Iată recomandări de ținute office cu care nu o să dai greș dacă vrei să fii elegantă și în tendințe

  1. Deux-piece, oricând o alegere inspirată

Ținutele deux-piece se referă la vestimentația din două piese vestimentare, fie pantalon și sacou, fie fustă și sacou. Elementele se îmbină corect și elegant, astfel că, ținuta de acest gen este perfectă pentru munca de birou, unde se pune accent pe o imagine impecabilă. Partea frumoasă este că un deux-piece merge la fix cu bluze de damă de pe StarShinerS.ro, din satin, mătase sau alte materiale frumoase care oferă feminitate și rafinament în egală măsură.

  1. Fustele creion, mereu elegante

O altă piesă vestimentară care se regăsește în ținutele elegante ale doamnelor și domnișoarelor care își desfășoară munca la birou este fusta cu croi tip creion. Mulată pe corp și din materiale precum stofa elastică, fusta de acest gen poate fi purtată cu o cămașă elegantă, în culori deschise sau tonuri nude. Stofa este un material care poate fi ușor combinat și purtat, iar fusta de acest gen poate domina întreaga ținută prin rafinament.

  1. Pantalonii cu croială largă, o alegere deosebită

Pantalonii cu croială largă și talie înaltă pot face parte dintr-o ținută office extrem de elegantă. Purtați doar cu o bluză din satin sau mătase, atunci când sezonul cald permite, pantalonii de acest gen sunt comozi fără să își piardă strălucirea. 

În plus, se pot purta cu o pereche de pantofi sau sandale cu toc, însă dau bine și cu pantofi cu talpă joasă, atât timp cât nu sunt sport. În plus, cu această ținută chic ai mai multă libertate de mișcare la birou.

  1. Rochiile rafinate, perfecte pentru birou

O ținută office se poate creiona cu ajutorul unei rochii deosebite, perfectă pentru jobul la birou. Multe femei preferă această ținută în schimbul pantalonilor pentru că oferă rafinament de la prima vedere. 

Rochiile de acest gen pot fi mulate pe corp, însă lăsând pielea să respire. O altă croială interesantă este cea cloș, în partea inferioară a vestimentației. Cât despre modele, se acceptă și cele înflorate, atât timp cât nu sunt țipătoare și nu ies din tiparul de ținută office.

  1. Cămășile din mătase, feminine și rafinate

Poți alege oricând o cămașă sau bluză din mătase pentru a încropi o ținută office  elegantă și feminină. În plus, aceste piese vestimentare se potrivesc atât cu fuste, cât și cu pantaloni de diverse croieli. Per total, imaginea este una office, rafinată și elegantă, așa cum îți dorești să apari și cum se recomandă pentru munca de birou.

Așadar, acestea sunt câteva sugestii de ținute office elegante pe care le poți alege oricând dorești să emani bun gust și feminitate. Important este să optezi pentru piese vestimentare din materiale de calitate și confortabile, ca mai apoi să accesorizezi frumos întreaga ținută.

Împărtășește-ți dragostea