7 cele mai recente tendințe în materie de ochelari de vedere

Share your love

Tendințele în materie de ochelari de vedere se schimbă de la un sezon la altul, însă, câteva dintre modele par a fi mereu în trenduri. Cu o personalitate puternică, cu o dorință permanentă de autodepășire și cu maximum de interes pentru modă, alături de ochelarii de vedere în trend, succesul este garantat. Există 7 tendințe principale în materie de ochelari de vedere care te ajută să obții un aspect perfect. Citește în continuare acest material și vei descoperi tot ceea ce trebuie să știi pentru o imagine ideală. 

1. Forme geometrice, mereu nemuritoare

Un stil popular este reprezentat de ramele cu forme geometrice, care oferă un aspect elegant și modern. Nu prea contează care este tiparul geometric, orice este permis, totul este să ai în vedere forma chipului pentru ca ramele să se potrivească. Sub formă de hexagoane sau de octogoane, cu rama colorată sau clară, îngustă sau lată, ochelarii de vedere geometrici atrag atenția și privirile tuturor. Unghiurile realizate de formele geometrice sunt cele care determină un look de excepție și o transformare așa cum îți dorești. 

2. Oversized este despre funcționalitate și aspect unic

Se poate observa o revenire a stilurilor retro, cum ar fi ramele oversized care adaugă un aer nostalgic și nonconformist. În ceea ce privește culorile, vedem o preferință pentru ramele neutre, care se potrivesc cu orice ținută, dar și pentru cele cu imprimeuri interesante și îndrăznețe. 

Ramele supradimensionate au un farmec aparte, funcționalitate sporită și un design care îmbină clasicul cu modernismul. Dacă te-am convins cu acest design, găsești ochelari în București în zeci de variante pentru a alege cea mai bună variantă pentru tine. Alături de calitate vei putea descoperi produse realizate de case de modă de top, pentru ca fiecare outfit să fie o expresie a personalității tale incomparabile. 

3. Cat eyes reinterpretați

Ochelarii de vedere cu rame cat eyes sunt mereu la modă, fiind considerați prietenii femeilor și bărbaților care își doresc o imagine de excepție. Și pentru că de regulă se potrivește oricărui tip de chip, ochelarii de vedere “ochi de pisică” nu mai sunt disponibili doar în forma clasică, ci în zeci de variante noi, amintind mai mult sau mai puțin de numele care i-a consacrat. Aspectul proaspăt și contemporan  cu unghiuri care accentuează trăsăturile feței sunt perfecți în orice împrejurare. 

4. Forme rotunde în culori vii

Ochelarii de vedere rotunzi au farmecul lor aparte, fie că vorbim de modelele mici sau de cele mari, dar și o funcționalitate aparte, avantajând fețele pătrate sau ceva mai ovale. Astfel de ochelari de vedere, cu rame în culori vii sunt perfecte pentru femei și bărbați de toate vârstele. 

5. Design retro pătrat de interes 

Moda anilor trecuți este mereu surprinzătoare și reapare sub forme noi, modelele inventive atrag atenția și oferă nostalgicilor posibilitatea de a se bucura în continuare de un design considerat de succes. Nu doar persoanele în vârstă sunt atrase de modelul retro pătrat, tinerii sunt fascinați de cadrul special, care se combină perfect cu formele rotunde și păstrează unghiuri ceva mai rotunjite. 

6. Rame fine din metal 

Ramele fine metalice sunt din nou în tendințe în ceea ce privește ochelarii de vedere. Deși par a fi preferatele tinerilor și persoanele vârstnice descoperă aspectul și funcționalitatea lor practică. Pentru posesorii lentilelor subțiri sau a dioptriilor mici, ramele metalice, strălucitoare sau mate pot fi alegerea perfectă. 

7. Ochelarii aviator mereu surprinzători

Ochelarii cu rame aviator nu sunt potriviți ca stil doar pentru sezonul cald, în ultimii ani, zeci de variante de ochelari de vedere au apărut pe piața de profil, cu rame metalice, dar și colorate, din acetat sau materiale hipoalergenice.

Tendințele în materie de ochelari de vedere se vor schimba mereu, însă, alegând una dintre variantele propuse de noi te vei menține mereu la modă până la următorul control optometric, când specialistul îți va ajusta dioptriile și va trebui să schimbi ochelarii. Ochelarii de vedere sunt un accesoriu mereu la modă. Sănătatea vederii nu trebuie neglijată, iar controalele periodice sunt esențiale pentru imagini clare și corecte!

Împărtășește-ți dragostea