Ce cercei să cumperi pentru bebeluși?

Share your love

Mulți părinți aleg să-i străpungă urechile bebelușului imediat ce se nasc. Dacă procesul este aproape nedureros pentru copil, cerceii pentru bebeluși potriviți trebuie să fie aleși, astfel încât aceștia să nu dezvolte reacții la metal sau să se rănească singuri. Dar atunci, cum să alegi? Descoperă diferitele criterii de care să ții cont pentru a găsi cerceii ideali pentru micuțul tău.

Alegerea materialului cerceilor pentru bebeluși

Primul criteriu pe care va trebui să îl respecți atunci când alegi cerceii pentru bebeluș este materialul. Toate mamele știu cât de sensibilă este pielea bebelușului, așa că este esențial să alegi cu atenție materialul din care va fi realizată bijuteria. Este necesar să privilegiem cerceii de aur pentru micul tău îngeraș și asta, cel puțin până la vârsta de cinci ani.

Pe lângă prestigiul și estetica sa, acest metal prețios este cunoscut pentru caracteristicile sale hipoalergenice. Totuși, poți opta și pentru alte metale care nu cauzează alergii cutanate precum aurul alb, titanul, oțelul inoxidabil sau chiar argintul.

Acordă atenție perioadei de vindecare

Trebuie să știi că alegerea cerceilor pentru bebeluși trebuie să țină cont de perioada de vindecare care urmează piercingului. Nu îi vei pune imediat cerceii de aur alb pe urechiușe. După piercing, bebelușul va purta cercei temporari numiți proteze sau cercei medicali.

Există multe motive pentru aceasta. În primul rând, este esențial ca axa perforantă să rămână așa cum este până la sfârșitul vindecării. Dacă cerceii sunt îndepărtați, găurile pot fi resorbite parțial, negând simetria perforării urechii bebelușului. Aceste bucle temporare sunt adesea realizate din oțel chirurgical. Acestea trebuie păstrate pe parcursul celor șase săptămâni de vindecare, pentru a evita orice risc de infecție sau alergii.

Acordă o atenție deosebită dimensiunii cerceilor

Dimensiunea cerceilor este foarte importantă, deoarece vor trebui să respecte urechile bebelușului. Multe mame pot fi tentate să aleagă bucle mai mari, astfel încât bebelușul să le poarte pe tot parcursul copilăriei.

Forma cerceilor pentru bebeluși

În afară de mărimea și greutatea cerceilor, va trebui să iei în considerare și forma lor. Cerceii în formă de inel sunt practici deoarece sunt ușor de pus și de închis. Când știi că bebelușul se poate zbate în timp ce doarme sau se joacă, este un sistem pe cât de practic, pe atât de esențial.

Există, de asemenea, cercei de dormit. În trecut, au fost concepuți pentru a păstra intacta axa de perforare în timpul vindecării. Cu toate acestea, au devenit trendy în timp. Ai grijă, totuși, de copiii foarte mici, care ar putea să-i tragă din greșeală, provocând leziuni ale urechii.

Alege un tip de siguranță sigur

De asemenea, este important să alegi cerceii pentru bebeluși în funcție de tipul de încuietoare. Motivul este simplu: cerceii ar trebui să fie ușor de blocat. Blocarea trebuie să fie, de asemenea, eficientă, astfel încât cataramele să nu cadă.

Împărtășește-ți dragostea