periuta dinti

Cea mai buna periuta de dinti electrica

Share your love

Ce este o periuta de dinti electrica?

O periuta de dinti electrica este un instrument de curatare a dintilor care utilizeaza vibratii mecanice, ultrasunete sau tehnologii electrice pentru a ajuta la indepartarea placii bacteriene si implicit a dusului si a tartrului acumulat pe suprafata dintilor. Deoarece periuta de dinti electrica poate ajunge in zone inaccesibile pentru periuta manuala, aceasta poate ajuta la imbunatatirea igienei orale si a sanatatii cavitatii bucale.

De ce sa folosesti o periuta de dinti electrica?

Exista multe motive pentru care ar trebui sa folosesti o periuta de dinti electrica, si anume:

  • Un nivel mult mai bun de curatare – Periuta de dinti electrica poate indeparta mai multa placa bacteriana decat o periuta manuala. Acesta poate ajuta la prevenirea cariilor si la reducerea riscului de aparitie a gingivitei.
  • Mai usor de folosit – Periuta de dinti electrica este mult mai usor de folosit pe cand periuta manuala necesita mai multa abilitate si atentie pentru a obtine rezultatele dorite.
  • Mai rapid – Periuta de dinti electrica poate fi mai rapida decat periuta manuala si poate economisi timp in timpul curatarii dintilor.

Ce caracteristici sa cauti la o periuta de dinti electrica?

Atunci cand cautati o periuta de dinti electrica, ar trebui sa puneti la bataie urmatoarele caracteristici:

  • Tipul de periuta – Exista doua tipuri de periute: manuala si electrica. Alegeti una care se potriveste nevoilor si preferintelor dumneavoastra.
  • Tipul de motor – Exista motoare cu un singur viteza si motoare cu mai multe viteze. Motoarele cu mai multe viteze pot fi mai utile, deoarece va permit sa ajustati viteza in functie de necesitatile dumneavoastra.
  • Durata de utilizare – Durata de utilizare este importanta atunci cand alegeti o periuta de dinti electrica. Durata de utilizare variaza in functie de model, dar ar trebui sa aveti in vedere acest lucru inainte de a alege un model.
  • Designul – Designul este important, deoarece alaturi de functionalitatea sa, periuta de dinti electrica ar trebui sa fie si confortabila pentru a fi folosita. Daca designul nu este confortabil, atunci ar trebui sa cautati un alt model.
  • Tehnologia – Exista mai multe tehnologii care sunt folosite pentru a face periute de dinti electrice. Daca aveti nevoie de o periuta cu tehnologie mai avansata, ar trebui sa va uitati si la aceasta caracteristica.
  • Accesorii – Unele modele pot include accesorii precum capete de periere interschimbabile, cabluri de incarcare, capace pentru curatare si altele.
  • Garantie – Majoritatea producatorilor ofera garantii pentru produsele lor, asa ca ar trebui sa va uitati si la aceasta caracteristica cand alegeti o periuta de dinti electrica.

Cea mai buna periuta de dinti electrica

Oricine ar dori sa aiba cea mai buna periuta de dinti electrica, astfel incat sa poata avea un zambet sanatos si o cavitate bucala curata. Exista o multime de produse pe piata, asa ca sa facem o lista cu cea mai buna periuta de dinti electrica, pe care sa o puteti folosi ca ghid:

1. Philips Sonicare DiamondClean Smart Electric Toothbrush

Philips Sonicare DiamondClean Smart Electric Toothbrush este unul dintre cele mai bune periute de dinti electrice pe care le puteti cumpara. Aceasta periuta de dinti electrica utilizeaza tehnologia sonicare pentru a curata placa bacteriana si pentru a indeparta mai multa placa si tartru decat o periuta manuala normala. Aceasta ofera, de asemenea, o durata de viata mai mare decat orice alta periuta de dinti electrica, astfel incat sa va bucurati de aceasta investitie pe termen lung.

2. Oral-B Genius Pro 8000

Oral-B Genius Pro 8000 este una dintre cele mai bune periute de dinti electrice pe care le puteti cumpara. Aceasta periuta de dinti electrica utilizeaza tehnologia de curatare cu oscilatii pentru a curata placa bacteriana si pentru a indeparta mai multa placa si tartru decat o periuta manuala normala. Aceasta include, de asemenea, o tehnologie inteligenta pentru a analiza si monitoriza starea sanatatii dumneavoastra dentare. Acest lucru va permite sa va personalizati curatarea si sa aveti un zambet sanatos.

3. Waterpik Sensonic Professional Plus Toothbrush

Waterpik Sensonic Professional Plus Toothbrush este o alta periuta de dinti electrica de top. Aceasta periuta de dinti electrica utilizeaza o tehnologie ultrasonica pentru a curata placa bacteriana si pentru a indeparta mai multa placa si tartru decat o periuta manuala normala. Aceasta are, de asemenea, un mod de curatare usoara pentru cei care au gingii sensibile. Acest lucru va ajuta sa va curatati dintii, fara a va face griji ca va provoaca durere sau discomfort.

4. Philips Sonicare FlexCare Platinum Connected Toothbrush

Philips Sonicare FlexCare Platinum Connected Toothbrush este o alta periuta de dinti electrica de top. Aceasta periuta de dinti electrica utilizeaza tehnologia sonicare pentru a curata placa bacteriana si pentru a indeparta mai multa placa si tartru decat o periuta manuala normala. Aceasta are, de asemenea, o tehnologie inteligenta care va permite sa monitorizati si sa va personalizati curatarea dintilor, astfel incat sa puteti avea un zambet sanatos. Aceasta are, de asemenea, un display LCD pentru a va ajuta sa va monitorizati curatarea si sa faceti schimbari, daca este necesar.

5. Foreo Issa 2

Foreo Issa 2 este ultima periuta de dinti electrica pe care o vom discuta.

Împărtășește-ți dragostea