sampanie

Cea mai scumpa sampanie

Share your love


Introducere

Sampania este una dintre cele mai luxoase băuturi de pe piață, fiind de regula foarte scumpă și adesea alese pentru momente speciale. Aceasta a devenit chiar mai prețioasă în ultimii ani, cu majoritatea soiurilor fiind cotate la prețuri foarte ridicate. În acest articol vom explora cea mai scumpă sampanie și de unde poate fi găsită.

Istorie

Sampania a fost inventată în Franța în 1728, când faimosul winemaker Dom Perignon a produs prima sticlă. Aceasta a devenit rapid foarte populară în întreaga Europă, fiind oferită invitaților și servită în cadrul evenimentelor importante. Oferirea unui pahar de sampanie a devenit, ulterior, unul dintre simbolurile luxului și ale opulenței.

Cea mai scumpa sampanie

Cea mai scumpă sampanie de pe piață este Krug 1928, care se vinde la prețuri care încep de la 13.000 de dolari. Această sampanie este produsă de către compania Krug, care se află sub controlul LVMH, grupul de produse de lux cu sediul în Franța. Această sampanie este produsă în vinuri de calitate, de obicei de către vinuri vechi, și este îmbuteliată manual, cu o atenție deosebită acordată calității. Compania se laudă cu faptul că această sampanie are o aromă delicată și echilibrată și un gust extrem de complex.

Cum se serveste

Sampania Krug 1928 poate fi servită în multe feluri diferite, în funcție de preferințele individuale. O poți servi ca aperitiv înainte de începerea mesei sau poți alege s-o servești în timpul mesei, însoțită de o varietate de alte alimente. Este, de asemenea, foarte potrivită pentru a fi servită în cadrul petrecerilor, ceea ce face ca această sampanie să fie perfectă pentru ocazii speciale și ceremonii. Se poate servi cu ușurință alături de alte băuturi, inclusiv cocktailuri, bere, vinuri și alte tipuri de băuturi.

Unde poate fi achizitionata

Sampania Krug 1928 poate fi achiziționată de la majoritatea magazinelor specializate în vinuri și băuturi alcoolice. Acesta poate fi de asemenea găsit pe site-urile web ale magazinelor care vând lichide alcoolice. Din cauza prețului său ridicat, această sampanie este rareori folosită pentru petreceri de dimensiuni mari, deoarece costul unei singure sticle este mare. Cu toate acestea, aceasta poate fi cumpărată în cantități mari de la unele magazine și, în acest caz, prețul poate fi negociat.

De ce este atat de scumpa

Cea mai scumpă sampanie este Krug 1928, care costă aproximativ 13.000 de dolari. Această sampanie este produsă în vinuri de calitate, de obicei de către vinuri vechi, și este îmbuteliată manual, cu o atenție deosebită acordată calității. Prețul acestei sampanii se datorează calității ridicate a vinului folosit pentru a o produce, precum și procesului de producție care durează mai mult timp decât pentru alte soiuri de sampanie. De asemenea, aceasta se bucură de o mare popularitate, ceea ce afectează în mod pozitiv și prețul acestei exquisite sampanii.

Concluzie

Sampania Krug 1928 este cea mai scumpă sampanie de pe piață și este perfectă pentru ocazii speciale. Acest tip de sampanie este produsă cu vinuri de calitate și este îmbuteliată manual, ceea ce îi conferă un gust extrem de complex și delicat. Aceasta se poate servi în multe feluri și poate fi achiziționată de la numeroase magazine care vând băuturi alcoolice. Cu toate acestea, prețul său ridicat poate face ca această sampanie să fie costisitoare pentru unii cumpărători.

Împărtășește-ți dragostea