Cele mai frumoase escale de croazieră din Caraibe

Share your love

Cele mai frumoase escale de croazieră din Caraibe

O destinație privilegiată pentru pasagerii de croazieră în timpul iernii, Caraibe oferă o multitudine de escale însorite. 

Cu mai mult de 20 de țări și 100 de destinații foarte diferite, Caraibe oferă o schimbare de peisaj în zonele tropicale blânde și o atmosferă prietenoasă și festivă. Fiecare insulă și fiecare escală vor oferi pasagerilor un univers diferit. 

Ce excursii pe malul Caraibelor ar trebui rezervate?

Fort-de-France și Pointe-à-Pitre, escale în inima Antilelor Franceze

În inima Antilelor, 2 destinații sunt popasuri privilegiate din Caraibe.

Fort-de-France, principalul oraș al insulei Martinica, oferă panorame frumoase, vizite captivante în inima orașului și a împrejurimilor sale. Este, de asemenea, punctul de plecare ideal pentru a descoperi locurile esențiale ale Martinicii. Pasagerii vor putea vizita Grădina Balata, cu rare plante exotice și vedere la munte.

În inima Fortului Franței, muzeul regional de istorie a Martinicii va permite vizitatorilor aflarea multor lucruri despre trecut și cultura Antilelor. Fort Saint Louis este unul dintre vestigiile de neratat ale orașului, cu o vedere superbă la mare. 

A doua insulă ca mărime din Antilele Franceze, Guadelupa îi întâmpină pe călători în inima orașului său principal Pointe-à-Pitre. Trebuie ceva timp pentru a contempla magnifica Place de la Victoire presărată cu mango și palmieri regali sau pentru a vizita unul dintre numeroasele muzee ale orașului. Dacă programul permite, turiştii echipaţi în costume de baie pot descoperi una dintre cele mai frumoase plaje de pe insulă: plaja Gosier sau plaja Caravelle.

La Romana, imersiune în Republica Dominicană

Este o destinație emblematică în Caraibe și renumită pentru plajele sale lungi de nisip alb. 

O escală în La Romana îi va aduce pe călători într-unul dintre cele mai fermecătoare orașe din țară. În mod sigur, vor admira centrul istoric care merită vizitat, dar mai ales frumusețea peisajelor din jurul La Romană.

Amplasată pe coasta de sud, cu vedere la Marea Caraibelor, la adăpost de vânturi și bucurându-se de un climat deosebit de blând, La Romana oferă peisaje paradisiace pe plaja Bayahibe sau în timpul unei escapade pe Insula Cătălina, la o aruncătură de băț de oraș.

Colon, popas în Panama

Amplasat pe coasta Caraibelor la gura Canalului Panama, orașul Colon este un adevărat paradis tropical pe care turiştii îl pot descoperi într-o excursie în junglă, în căutarea florei și faunei extraordinare a țării.

Acest pasaj între Marea Caraibelor și Pacific reprezintă o importantă miză economică în comerțul mondial. 

În cele din urmă, pasionații de cumpărături vor aprecia zona duty-free din Colon pentru a găsi în magazine multe chilipiruri bune.

Cartagena, perla Columbiei

Cartagena de Indias, are un vestigiu trecut și somptuos al epocii coloniale. Situată în Columbia și cu fața către Caraibe, stațiunea de pe litoral oferă o bogăție culturală extraordinară și un oraș fortificat magnific.

Nu trebuie ratata, de asemenea, frumusețea naturală a Cartagenei și a regiunii sale: Plaja Blanca, Insulele Rozariului sau San Bernardo sunt destinaţii de top. Fundul mării și plajele idilice cu ape cristaline sunt printre cele mai renumite din Caraibe.

Împărtășește-ți dragostea