Dintii pot fi protejati si ajutati sa aiba o functionalitate normala prin intermediul proteticii dentare

Share your love

Inaintarea in varsta inseamna si aparitia unor probleme la nivelul dintilor. Daca nu au fost ingrijiti corect dintii incep sa se carieze, gingia are de suferit, apare si parodontoza, extractiile devin o obisnuinta. Sunt doua metode prin care putem proteja dantura de deteriorare: fie imbracam dintii individual, cei care au probleme, cu o coroana din diverse materiale  rezistente, fie solicitam punti dentare, pivoti si refacerea dintilor prin aplicarea de coroane, dar si de implanturi dentare. Lucrarile de protetica dentara pe care le putem realiza intr-o clinica stomatologica Bucuresti cu experienta sunt de calitate, astazi se lucreaza cu materiale foarte usor de pus in opera si sigure pentru pacienti. E suficient sa mergem la dentist, sa avem o evaluare atenta a danturii si sa stabilim cum ne poate ajuta protetica dentara sa ne recapatam zambetul din tinerete.

Dentistii din clinica stomatologica Bucuresti cu experienta vor putea opta pentru lucrari fixe, proteze, unde e cazul, implanturi multiple pentru a reface in totalitate dintii care nu mai exista. De la proteze dentare mobile si mobilizabile la protezare provizorie si imediata, orice am alege vom reusi sa mancam mai bine, sa vorbim mai bine si sa ne ingrijim restul dintilor mult mai usor. Fiecare lucrare va fi terminata intr-o perioada diferita, in functie de complexitatea sa, va dura ceva pana sa avem toata dantura refacuta, dar la final, cand ne vom uita in oglinda, vom fi multumiti cu ceea ce vedem.

Preturile nu sunt foarte mari, astazi oricine isi permite lucrari dentare de calitate, dentisti buni sunt in clinicile private, iar seriozitatea si profesionalismul lor vor garanta lucrari din sfera proteticii dentare de cea mai buna calitate. Orice investitie facuta in dantura este una de viitor, lucrarile rezista si cativa zeci de ani daca sunt bine intretinute si verificate periodic in cabinetul stomatologic. Cu cat avem o dantura mai sanatoasa si mai ingrijita, cu atat vom avea si o calitate a vietii mai buna. Trebuie doar sa ne facem timp pentru vizite regulate la dentist.

Împărtășește-ți dragostea