LaProvincia introduce pe piață “Puiul BIO Hrănit Sănătos”, anunță Iustin Paraschiv

Share your love

LaProvincia introduce pe piață “Puiul BIO Hrănit Sănătos”, anunță Iustin Paraschiv

Cu pași fermi în direcția sustenabilității, Carmistin deschide prima sa fermă de pui ECO din România, extinzând gama de produse La Provincia cu “Puiul BIO Hrănit Sănătos“, un produs de înaltă calitate, ce reprezintă vârful ofertei brandului.

Prin introducerea acestui produs, La Provincia consolidează un capitol semnificativ în dezvoltarea sa, lărgind și diversificând portofoliul său de produse BIO. Într-un efort de a-și întări poziția în domeniul alimentelor sănătoase și sustenabile, brandul prezintă “Puiul BIO Hrănit Sănătos“, o opțiune care nu doar răspunde cerințelor pentru gust autentic, ci și promovează un stil de viață sănătos.

La Provincia, un nume recunoscut în România pentru produsele sale sănătoase și sustenabile, se adaptează rapid la nevoile pieței, fără a compromite standardele înalte de calitate și gustul autentic românesc, elemente definitorii pentru identitatea brandului.

Fiecare articol din această categorie reprezintă un răspuns la cerințele din ce în ce mai exigente ale consumatorilor, oferind nu doar o alternativă sănătoasă, ci și o experiență culinară autentică și de calitate superioară. Prin această inițiativă, La Provincia nu doar urmează tendințele pieței, ci și stabilește noi standarde în ceea ce privește excelența în produsele alimentare BIO.

La Provincia aduce pe piață un nou produs – “BIO Hrănit Sănătos”, a declarat Iustin Paraschiv

Organizația Carmistin, sub conducerea președintelui Iustin Paraschiv, semnează o nouă etapă în evoluția sa prin inaugurarea primei ferme de pui BIO. Această decizie reflectă angajamentul companiei de a contribui la dezvoltarea producției de alimente sănătoase și sustenabile în România.

Deschiderea primei ferme de carne de pui BIO reprezintă un moment deosebit de important pentru noi, fiind o continuare naturală a strategiei Carmistin de a produce hrană BIO în România. Cererea pentru un astfel de produs, precum “Puiul BIO La Provincia“, demonstrează o preocupare tot mai mare pentru calitate și pentru alimentația sănătoasă, produsă în mod responsabil și sustenabil”, a declarat Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin.

Localizată în comuna Leleasca, din județul Olt, noua fermă devine centrul unei abordări alimentare axate pe responsabilitate și respect față de mediul înconjurător. Fiecare etapă din procesul de creștere a puilor este efectuată cu atenție, de la hrana produsă în propriile terenuri agricole, până la condițiile de creștere ale păsărilor.

Această abordare asigură producerea unui produs final care nu doar respectă, ci și depășește cele mai înalte standarde de calitate și sustenabilitate.

Puiul BIO Hrănit Sănătos” este disponibil pe piața românească începând cu data de 1 noiembrie

Din 1 noiembrie, “Puiul BIO Hrănit Sănătos” se regăsește pe rafturile magazinelor din întreaga țară, cu greutăți variind între 700 și 1.200 grame per tavă.

Acest produs aduce o serie de caracteristici care îl diferențiază și îl plasează în fruntea opțiunilor sănătoase și sustenabile de pe piață. Unul dintre aspectele definitorii ale “Puiului BIO La Provincia” este proveniența hranei păsărilor, alcătuită în totalitate din furaje obținute din agricultură ecologică, produse intern. În plus, păsările sunt crescute în aer liber, în spații de cel puțin 4 metri pătrați pentru fiecare pasăre.

Un alt aspect esențial constă în faptul că păsările beneficiază de o creștere naturală, fără administrarea de antibiotice sau adaosuri sintetice. Acest lucru nu doar respectă normele producției ecologice, ci și asigură că rezultatul final oferă consumatorilor o alternativă sănătoasă și autentică în segmentul vast al produselor din carne de pui.

Selectarea atentă a materiei prime, respectarea standardelor europene de calitate și siguranță, precum și utilizarea metodelor inovatoare de producție, demonstrează eforturile continue ale companiei Carmistin de a oferi produse ecologice și sănătoase pentru consumatorii săi.

Prin produsele BIO pe care le oferă, La Provincia se situează în fruntea unei mișcări care încurajează o alimentație responsabilă, atentă la impactul asupra mediului și la calitatea ingredientelor. Această abordare complexă confirmă poziționarea brandului nu doar ca un furnizor de alimente, ci și ca un partener de încredere în călătoria fiecărui consumator către un stil de viață sănătos și sustenabil.

Împărtășește-ți dragostea