O operatie de care au nevoie si barbatii, si femeile: blefaroplastia pentru pleoape

Share your love

O operatie de care au nevoie si barbatii, si femeile: blefaroplastia pentru pleoape

Primele zone care ne arata varsta sunt zona pleoapelor si zona din jurul ochilor. Ele ajung sa imbatraneasca mai rapid decat restul fetei, daca nu le ingrijim avem un aspect obosit mereu, desi poate nu suntem atat de obositi. Neajunsurile imbatranirii premature a zonelor amintite sunt corectate rapid prin proceduri chirurgicale moderne denumite blefaroplastii. Blefaroplastia este o interventie chirurgicala obisnuita, care se poate efectua in orice clinica cu experienta, presupune operarea ambelor pleoape, atat la femei, cat si la barbati. Se elimina ridurile, cearcanele, pungile neplacute de sub ochi, vederea e mult imbunatatita dupa o blefaroplastie pentru pleoape aplicata la pleoapa superioara.

Pacientii care ajung adesea pe masa de operatie pentru astfel de interventii au ochii umflati, pleoapele sunt cazute, nu mai vad bine din cauza caderii bruste a pleoapei. Operatia in sine nu e foarte complicata, dureaza pana la trei ore, recuperarea e rapida si nu apar efecte adverse deosebite. Anestezia locala sau generala este obligatorie pentru o blefaroplastie pentru pleoape reusita, interventia presupune taieturi foarte fine in ridurile naturale, in santul dintre pleoapa si marginea superioara a orbitei, dar si sub gene sau in ridurile laterale. Grasimea gasita este redistribuita, este eliminata daca e in exces, muschiul orbicular este ancorat si el pentru o laxitate redusa. Daca avem si piele in exces se indeparteaza rapid pentru un aspect perfect al pleoapelor.

La final ochii vor parea mai tineri, pleoapa superioara va fi ridicata, pungile de sub ochi nu vor mai exista si cearcanele vor fi reduse, tranzitia lina si uniforma intre pleoape si obraz va fi sesizabila imediat dupa vindecarea operatiei. Prin blefaroplastie vom reusi sa avem un chip intinerit cu cativa ani, vom arata mai bine si ne vom simti mai bine, nu mai avem piele in exces, nu mai avem riduri atat de vizibile, cearcane care sa ne impiedice sa avem un machiaj profesional in cel mai scurt timp. Odata realizata operatia, efectele sale se vor pastra in timp, zonele asupra carora s-a intervenit nu vor mai arata atat de imbatranite, iar chipul nostru va fi la fel de frumos ca in tinerete, indiferent ce varsta avem.

Împărtășește-ți dragostea