femeie

Semne ca te place

Share your love


Semne ca te place

1. Limbajul corpului dezvaluie interesul

Cand cineva este interesat de tine, limbajul corpului sau poate fi unul dintre cele mai evidente semne. O persoana care te place va avea tendinta de a se indrepta spre tine cu intregul corp, indiferent de situatie. De exemplu, in timpul unei conversatii, vei observa ca isi inclina corpul spre tine, isi indreapta picioarele si umerii catre tine si mentine contactul vizual. De asemenea, un zambet autentic si frecvent, care ajunge pana la ochi, poate fi un semn clar al interesului si placerei de a fi in preajma ta.

2. Cauta pretexte pentru a fi in preajma ta

Un alt semn important ca cineva te place este frecventa cu care isi gaseste motive pentru a fi in apropierea ta. Poate incepe sa apara frecvent in locurile unde stie ca obisnuiesti sa iti petreci timpul sau poate incepe sa participe la activitati care iti plac tie, chiar daca inainte nu manifesta un interes deosebit pentru acestea. De asemenea, persoana respectiva ar putea oferi ajutorul mai des decat este necesar, doar pentru a petrece mai mult timp alaturi de tine.

3. Comunicarea frecventa si interesata

Comunicarea este o piatra de temelie in orice tip de relatie, iar in cazul unei atractii romantice, modul si frecventa comunicarii pot spune multe. Daca te place, vei observa ca iti trimite mesaje regulat, raspunde rapid la mesajele tale si pare sincer interesat de conversatiile voastre. Nu doar ca va initia dialoguri pe diverse teme, dar va fi atent la detalii si va aduce in discutie subiecte despre care ai vorbit anterior, demonstrand astfel ca ii pasa de ceea ce impartasesti cu el sau ea.

4. Gesturi mici, dar semnificative

Gesturile mici, dar pline de semnificatie, pot fi, de asemenea, un indicator puternic al interesului unei persoane fata de tine. Poate fi vorba de a-ti aduce cafeaua cum iti place tie, de a-ti aminti si de a celebra o zi importanta pentru tine sau de a-ti oferi complimente care sunt sincere si personalizate. Aceste gesturi arata ca persoana este atenta la ceea ce iti place si ce te face fericit, un semn clar ca te place si vrea sa te vada zambind.

5. Te introduce in cercul sau social

Un semn important ca cineva te place este dorinta lui de a te include in viata sa. Acest lucru poate include introducerea ta in cercul sau de prieteni si familie. Daca te invita la evenimente sociale la care participa si alte persoane apropiate de el sau ea, este un indiciu ca vrea sa te integreze in diferite aspecte ale vietii sale. Aceasta este o modalitate de a-si exprima deschiderea si seriozitatea intentiilor sale fata de tine.


Împărtășește-ți dragostea