barbat

Semne care il tradeaza ca te place

Share your love

Privirea nu minte

Unul dintre primele semne care il tradeaza atunci cand cineva este interesat de tine este modul in care te priveste. O persoana care te place va incerca sa mentina contactul vizual pentru o perioada mai lunga de timp. Acesta va fi un semn clar al interesului sau. In momentele in care conversati, vei observa ca privirea lui se intoarce mereu spre tine, chiar si atunci cand este distras de altcineva sau de altceva. Privirea poate transmite o multime de emotii si sentimente, iar daca te priveste cu caldura si sinceritate, sunt sanse mari sa fie interesat de tine.

Zambetul care spune multe

Zambetul este un alt indicator important care poate arata daca o persoana te place. Daca observi ca el zambeste des in timpul conversatiilor cu tine sau chiar si cand va intalniti din intamplare, acesta este un semn bun. Un zambet sincer si cald, care ajunge pana la ochi, denumit si "zambetul Duchenne", este adesea un indiciu ca sentimentele lui sunt autentice si ca te considera o companie placuta. Nu doar zambetul in sine, ci si frecventa cu care apare cand esti in preajma lui poate fi un indiciu clar al interesului sau.

Gesturile care vorbesc

Limbajul corporal este extrem de relevant in interpretarea sentimentelor unei persoane. Daca un barbat este interesat de tine, iti va arata acest lucru prin gesturi mici, dar semnificative. De exemplu, te va ajuta sa iti iei jacheta, va inclina corpul spre tine cand vorbiti, va face gesturi de deschidere cum ar fi pastrarea mainilor departe de corp si nu incrucisate. De asemenea, poate incepe sa isi ajusteze hainele sau sa se atinga pe par cand este in jurul tau, ceea ce poate fi un semn de nervozitate cauzata de dorinta de a face o impresie buna.

Atentia la detalii

Atunci cand un barbat te place, va deveni mai atent la detalii. Acesta va asculta cu atentie ce spui si va tine minte lucrurile importante pentru tine. Poate aduce in discutie subiecte despre care ai vorbit in trecut sau poate mentiona mici detalii pe care le-ai impartasit cu el, demonstrand astfel ca isi pasa de ceea ce spui si ca este interesat de viata ta. De asemenea, poate observa schimbari mici, cum ar fi un nou stil de coafura sau o haina noua, ceea ce indica faptul ca te observa cu atentie.

Initierea contactului

Un semn clar ca un barbat este interesat de tine este frecventa cu care incearca sa initieze contactul. Aceasta nu se refera doar la contactul fizic, ci si la dorinta de a petrece timp impreuna. Daca el face eforturi pentru a planifica intalniri sau pentru a te vedea, chiar si doar pentru a bea o cafea, este un semn clar al interesului sau. In plus, daca incepe sa iti trimita mesaje in mod regulat si sa te intrebe despre ziua ta sau despre planurile tale, este evident ca incearca sa creeze o conexiune si ca te place cu adevarat.

Împărtășește-ți dragostea