TOP 4 accesorii deosebite care se pot purta la ținutele elegante

Share your love

Accesoriile au fost, întotdeauna, cele mai bune „prietene” ale doamnelor și domnișoarelor. Acestea întregesc ținutele și formează un tablou stilistic plăcut care poate să atragă atenția persoanelor din jur. Dacă te-ai gândit că este momentul să îți revizuiești sertarul sau cutiile cu bijuterii, dar îți dorești să îți îmbunătățești ținutele elegante, atunci vei afla care sunt topul accesoriilor care pot fi purtate fără nicio problemă. În acest sens, în cele ce urmează, vei afla ce tipuri de accesorii poți purta la ținutele vestimentare cu prestanță.

Iată câteva bijuterii care pot fi purtate la ținutele speciale:

  • Dacă îți dorești să adaugi note rafinate unei ținute vestimentare, atunci, cu siguranță, trebuie să te îndrepți spre accesorii. De pildă, dacă vei purta o rochie albă elegantă cu inserții aurii la un eveniment privat, ai putea opta și pentru purtarea unei perechi de cercei din aur pentru damă, accesoriu care se regăsește în ofertele de la bijuteria-mataranga.ro. Ai ocazia să alegi dintre multe modele și diferite mărimi. Totodată, o astfel de bijuterie poate reprezenta și un cadou inedit pentru persoana dragă din viața ta.
  • O ținută nu trebuie să fie lipsită de un accesoriu, iar dacă nu îți dorești să porți cercei, atunci există și o altă soluție. Inelele sunt la fel de purtate, precum multe dintre bijuterii, și pot oferi un efect plăcut ținutei tale. Cele supradimensionate sunt populare printre doamnele și domnișoarele care doresc să aducă un plus ținutelor și care, de ce nu, să pună în evidență și manichiura perfectă. Pentru un efect garantat, poți purta un inel supradimensionat la o salopetă sau un costum elegant, cu pantofi cu toc.
  • Dacă vrei să îți evidențiezi zona gâtului, mai cu seamă clavicula, poți purta un lănțișor fin din aur, subțire, dar care să aibă și un pandantiv care să „vorbească” despre personalitatea ta. Poți opta pentru purtarea lănțișorului la o rochie neagră clasică, cu decolteu în V.
  • Broșele aplicate pe rochițe sau pălării pot crea un efect stilistic strălucitor. Cele supradimensionate, în forme de flori sau animăluțe, pot fi accesorii singulare într-o ținută, reușind să facă completă. Ori, dacă nu vrei să încarci zona pieptului cu un astfel de accesoriu, atunci poți opta pentru o brățară subțire sau cu pandantive mici, pentru a oferi note de eleganță. Nu uita, însă, faptul că îți poți pune în valoare și zona taliei, utilizându-te fie de o curea din piele, fie de una dintr-un material moale, încrustat în pietricele, în funcție de modelul rochiei sau costumului pe care îl porți.

Pe lângă toate aceste bijuterii, nu uita să adaugi ținutei tale și o geantă, o poșetă sau un clutch. Evident, depinde foarte mult și de piesele vestimentare pe care le porți, dar și evenimentul la care iei parte. De exemplu, dacă vei purta o salopetă neagră din piele, ușor strânsă pe corp, cu o pereche de tocuri înalte, atunci ai putea opta pentru un clutch auriu sau argintiu, pentru a oferi ținutei o „pată de culoare”. Pe de altă parte, dacă vei purta o rochie midi, o poți accesoriza cu o poșetă în formă dreptunghiulară, iar la o ținută compusă dintr-un costum cu paiete și o pereche de pantofi cu toc gros, poți purta o poșetă din piele naturală cu barete metalice. Important este, indiferent de ținuta pe care o vei aborda, să te simți confortabilă și să ai mobilitatea de care ai nevoie.

Sursă foto: Pexels.com

Împărtășește-ți dragostea