2 lucruri de care să ții cont când vei cumpăra prima ta haină de blană

Share your love

Zilele friguroase de iarnă nu trebuie să te facă să sacrifici stilul vestimentar în favoarea confortului. Nu există niciun motiv să purtați o geacă fără formă sau mai multe pulovere voluminoase în fiecare zi pentru a vă încălzi. În schimb, poți găsi haine de blană, fie că vorbim despre o vestă de blană, o geacă de blană sau măcar un șal de blană pentru a adăuga atât eleganță, cât și versatilitate garderobei tale de iarnă. Nu există nimic care să se compare cu blana când vorbim despre haine călduroase și care te fac să arăți șic.

Dacă sunteți ca majoritatea femeilor și vă aflați în postura de a achiziționa prima voastră haină de blană, este foarte posibil ca acest obiect vestimentar să devină cel mai scump  pe care îl aveți în garderobă, deci trebuie să tratați această haină ca pe o investiție. Blana conferă o atracție atemporală oricărei ținute și o haină de blană în garderoba ta, dacă este aleasă corect și păstrată bine, va putea fi purtată ani mulți la rând.

Posibilitățile stilistice sunt nelimitate când vine vorba despre hainele de blană. În fiecare an, designerii introduc în colecțiile lor mai multe blănuri, cum ar fi cele de nurcă, vulpe, zibelină, miel și multe altele. Având atât de multe stiluri și tipuri diferite de blană din care să alegeți, achiziționarea primei haine de blană poate fi o sarcină descurajantă.

Apelați la firme serioase

Pentru început este bine să apelați la o firmă serioasă care realizează sau comercializează haine de blană. O astfel de firmă cu experiență vă poate răspunde la orice întrebări și vă poate ajuta să decideți ce tip de blană vi se potrivește cel mai bine atât din punct de vedere al bugetului, cât și al stilului dvs. de viață. Aici veți putea proba o gamă largă de blănuri, culori, forme și stiluri.

Cum vei ști dacă este blana reală?

Este ușor să faci diferența între o blană artificială și o haină de blană reală, dacă știi ce să cauți. Nu vă fie frică să priviți și să atingeți blana. Începeți prin a trece mâna prin blană. Blana reală se va simți moale și mătăsoasă, în timp ce blana sintetică, fabricată din produse petrochimice, tinde să se simtă aspră și sintetică.

Blana reală are un strat moale și dens sub părul lung de protecție lucios. Uită-te atent la păr. Într-o blană reală, fiecare fir individual de păr lung de protecție se va reduce până la un punct fin (cu excepția cazului în care blana este tunsă și părul de protecție a fost îndepărtat), în timp ce vârfurile firelor individuale dintr-o blană falsă sunt ascuțite. Apoi, împărțiți părul la baza blănii lângă piele. Dacă vedeți o țesătură sintetică, este o blană falsă. Dacă este blana reală, veți vedea pielea animalelor.

Împărtășește-ți dragostea