Agenția TEZAUR sărbătorește 13 ani de succes cu o tombolă plină de surprize

Share your love

Ca o dovadă a recunoștinței față de susținerea primită de la clienții săi pe parcursul celor 13 ani de activitate, casa de amanet TEZAUR a organizat o tombolă specială, cu premii pe măsură, cu ocazia aniversării sale.

Cum poți participa la tombola aniversară TEZAUR?

Pe data de 26 aprilie 2023, agenția TEZAUR sărbătorește 13 ani de activitate! Cu această ocazie specială, casa de amanet organizează o tombolă aniversară, cu premii ce constau în bijuterii unice din aur.

Pentru a participa de această tombolă, tot ce trebuie să faci este să efectuezi orice fel de tranzacție, mai precis:

  • Achiziționează orice bijuterie din agențiile TEZAUR sau de pe www.tezaurshop.ro;
  • Realizează un schimb valutar;
  • Încheie un contract de amanet în orice agenție TEZAUR sau online pe www.tezaur.com.

Nu rata șansa de a lua parte la aniversarea specială a agenției TEZAUR! Între 1 și 25 aprilie 2023, toți clienții TEZAUR sunt invitați să participe la această tombolă.

13 premii pentru 13 ani – Tombola aniversară TEZAUR

Ce poți câștiga la această tombolă specială? Ei bine, la tombola aniversară TEZAUR sunt puse în joc 13 bijuterii unice din aur.

Fie că ești în căutarea unei brățări elegante sau a unui pandantiv deosebit, tombola aniversară TEZAUR îți oferă șansa de a câștiga o bijuterie ce îți va aduce aminte mereu de această ocazie specială. 

În plus, toate bijuteriile sunt din aur de înaltă calitate, cu finisaje delicate și rafinate, ceea ce le face cu adevărat unice și deosebite. 

Așadar, nu rata această oportunitate unică de a câștiga una dintre cele 13 bijuterii din aur la tombola aniversară TEZAUR!

Marea extragere va avea loc pe 26 aprilie 2023!

Casa de amanet TEZAUR – Credibilitate, profesionalism și încredere

Casa de amanet TEZAUR este un nume de referință în domeniul amanetului, oferind servicii de calitate, aliniate nevoilor și dorințelor clienților.

Credibilitatea este una dintre valorile fundamentale ale agenției, aceasta respectând întotdeauna promisiunile realizate clienților săi.

Profesionalismul reprezintă un alt aspect important pentru agenția TEZAUR, aceasta investind în instruirea și formarea personalului său. Specialiștii TEZAUR sunt pregătiți să ofere clienților soluții financiare rapide și convenabile, cu o atenție deosebită acordată confidențialității și securității.

Încrederea clienților este cel mai important lucru pentru agenția TEZAUR. De aceea, aceasta deține o abordare transparentă și prietenoasă față de clienți, oferindu-le mereu cele mai bune sfaturi și soluții personalizate, adaptate nevoilor lor financiare.

Concluzii

Casa de amanet TEZAUR este o agenție de încredere, care pune mereu pe primul loc satisfacția clienților săi. Credibilitatea, profesionalismul și încrederea sunt valori care definesc cel mai bine activitatea TEZAUR și care au făcut posibilă creșterea și dezvoltarea acestui brand de-a lungul anilor.

Participarea la tombola aniversară TEZAUR este o oportunitate unică de a fi răsplătit pentru încrederea acordată agenției și de a fi alături la această aniversare specială. 

Împărtășește-ți dragostea