Amenajari interioare – cum sa creezi un spatiu potrivit nevoilor tale?

Share your love

Amenajari interioare – cum sa creezi un spatiu potrivit nevoilor tale?

In proiectarea unei scari de interior pentru casa, sau pentru orice alt tip de spatiu comercial, trebuie sa acordam o importanta capitala constructiei balustradelor. In aceasta situatie vorbim despre balustrade inox. Astfel, balustrade trebuie sa indeplineasca cateva conditii atat practice, cat si estetice.

Balustradele din inox au un rol important, respectiv cel de protectie pentru cei care folosesc scarile, intrucat reprezinta un punct de sprijin. Un alt aspect important este partea decorativa, care se afla in plan secund, dar asta nu inseamna ca este mai putin important. Aspectul decorativ inseamna:

  • Necesitatea ca balustrada sa completeze stilul scarii
  • Sa fie din aceleasi materiale
  • Iar designul in sine imbunatatit cu tot felul de forme, culori, elemente decorative, desi nici varianta simpla nu este de ignorant

Balustrade de inox diverse

ABC Ludens pune la dispozitia dumneavoastra o intreaga gama de produse din care fac parte:

  • balustrade inox – model frunze mici
  • balustrade inox – model frunze mari, balustrade inox – placi de lemn
  • balustrade inox – clasic 3-4 intermediare
  • balustrade inox – model frantuzesc
  • balustrade inox – sticla laminata-securizata
  • si nu in ultimul rand mana curenta inox 40 mm si lemn stejar

De asemenea, pentru fiecare produs in parte va oferim o gama diversificata de modele, pe care le puteti vizualiza cu usurinta in galeria foto de pe site-ul nostru. Daca doriti mai multe detalii, va asteptam cu drag sa ne contactati la numerele de telefon de pe site-ul nostru sau la adresa de e-mail.

ABC Ludens va ofera produse a caror raport pret-calitate este unul excelent, astfel incat, produsele sunt realizate cu cea mai mare atentie, cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie pe care compania o utilizeaza, respectiv: tehnicile moderne si si utilajele performante de prelucrare a metalelor pe care le folosesc sunt toate la standarde Europene.

ABCLudens.ro

ABC Ludens va ofera in primul rand cele mai bune preturi in raport cu calitatea produselor si a serviciilor. Veti beneficia atat de transport, cat si de montaj gratuit, iar noi incercam pe cat posibil ca realizarea proiectelor sa fie in timp record. De asemenea executam modele si forme speciale in functie de necesitatile si preferintele dumneavoastra. Seriozitatea si profesionalismul este trasatura specifica echipei noastre, intrucat se adapteaza cu succes cerintelor dumneavoastra, ceea ce determina o realizare ireprosabila a diferitelor tipuri de balustrade inox, ce au o calitate net superioara celor existente pe piata, lucru care se datoreaza atat experientei si indemanarii echipei noastre de specialist, cat si materialelor, care au o importanta substantial si care si-au dovedit de-a lungul timpului calitatea.

Oferim explicatii si consultanta in ceea ce priveste modalitatea de lucru, pentru fiecare proiect in parte si totodata respectam cu strictete spatiul in care montam produsele si lucram cu maxima atentie.

Împărtășește-ți dragostea