Cum iti afecteaza viata datoriile neplatite?

Share your love

Cum iti afecteaza viata datoriile neplatite?

Pana la aparitia companiilor de recuperare creante, problematica platilor neefectuate era una gestionabila  la nivel intern a firmelor care aveau litigiile de plata in desfasurare. O data cu aparitia Kruk Romania lucrurile s-au schimbat destul de mult, in sensul ca aceasta firma a reusit de-a lungul celor 12 ani de activitate sa aduca la zi platile restante pe care persoanele aflate in incapacitate temporara de plata le datorau.

La o prima vedere, a avea o datorie catre utilitati sau catre o banca nu pare un lucru atat de important. Specialistii Kruk Romania ne vorbesc insa despre importanta de a nu avea datorii fata de niciun creditor, deoarece acestea pot strica atat echilibrul bugetului personal, cat si imagniea persoanei care are o datorie.

Datoriile neplatite nu trebuie sa fie un stigmat

Kruk Romania pleaca de la ideea ca increderea nu trebuie sa lipseasca din nicio colaborare. Din acest motiv, specialistii de aici isi invita clientii la discutii din care sa poata afla cat mai usor care sunt motivele pentru care apare o datorie, astfel incat aceasta sa poata fi acoperita intr-un mod cat mai avantajos pentru datornic.

Se evalueaza in acest sens dosarul persoanei datornice si se verifica situatia platilor, incercand sa se identifice solutiile potrivite pentru ca plata sa fie efectuata. In cazul in care din motive independente de vointa datornicului platile sunt restante se cauta solutii de reesalonare a platilor, in transe de o valoare mai mica, astfel incat, chiar si pe o perioada mai mare de timp, suma de plata sa fie acoperita.

Kruk Romania vizeaza prin acest proces doua aspecte importante. Pe de o parte responsabilizarea persoanei datornice si impulsionarea ei spre a-si plati datoria, dar si oferirea de incredere si empatie pentru ca ulterior achitarii sumelor datorate aceasta sa poata economisi, aducand bugetul personal intr-o zona confortabila.

Kruk Romania- O companie bazata pe respect si empatie

Din acest punct de vedere Kruk Romania este singura companie care se dedica atat de mult acestui aspect, angajatii fiind special instruiti sa trateze fiecare situatie in parte cu respect si intelegere, tocmai pentru a le da incredere clientilor.

Datoriile neplatite stirbesc increderea si de aceea este indicat ca acestea sa fie acoperite ca semn de bunavointa. Plata esalonata poate ajuta destul de mult, deoarece creaza un mediu potrivit, astfel incat sumele platite sa nu fie resimtite foarte puternic de catre platitor. O data achitata datoria, in timp se poate recastiga increderea, iar acest lucru este doar multumita Kruk Romania.

Împărtășește-ți dragostea