Cadouri corporate vs. cadouri obisnuite

Share your love

Cadouri corporate vs. cadouri obisnuite

Daca in firmele mici cadourile nu sunt atat de importante si pot sa nu fie nici macar pe lista patronatului, in cadrul unei corporatii cadourile sunt deja o obisnuinta. Corporatiile au bugete dedicate pentru cadouri corporate, incearca sa isi surprinda angajatii an de an cu alegeri si mai interesante, pentru a le dovedi cat de importanta este munca lor pentru companie. Prin ce se deosebeste un cadou oferit in corporatie de un cadou obisnuit, pe care il primeste un angajat intr-o firma oarecare, mai micuta? Prin calitate. Un cadou corporate va avea cele mai bune produse, va avea un design personalizat, va avea o impachetare deosebita. Produsele din cadouri corporate sunt traditionale sau straine, combinarea lor este atent aleasa in asa fel incat sa dea nastere unor daruri cu adevarat deosebite.

Cadoul corporate se deosebeste de cel simplu, primit intr-o firma oarecare si prin gust sau autenticitate. Gustul este unul mai complex, bauturile sunt fine, autentice, tot ce se afla in cosurile cadou sau in cutiile date colaboratorilor sau angajatilor este analizat cu atentie si gandit in cel mai mic detaliu pentru a se potrivi cu personalitatea si cu dorintele fiecarui individ vizat.

Cadourile corporate sunt diferite de cele obisnuite prin experienta care se afla in spatele configurarii lor. De obicei se apeleaza la firme cu peste 10 ani experienta, care pot livra rapid national, serioase si cu o creativitate peste medie, ideala pentru cosuri premium pe care toti cei care le vor primi le vor aprecia. Cadourile pentru corporatii se pot modifica in functie de preferintele clientilor, echipele firmelor pot oferi idei pentru optiuni cat mai apropiate de idealul fiecarui client.

Un cadou corporate are in componenta si elemente care amintesc de brandul corporatiei respective, ambalarea este una cat se poate de eleganta si de rafinata, aspectul cosului sau cutiei cadou este unul original, unicat. Per total cosurile corporate sunt special create pentru corporatii si au o calitate verificata, respecta standarde inalte de calitate si pun la dispozitia clientilor o serie de produse originale atent selectionate pentru colaboratori, clienti, angajati.

Împărtășește-ți dragostea