Ce trebuie să ai în kit-ul tău pentru călătorii toamna asta

Share your love

Ce trebuie să ai în kit-ul tău pentru călătorii toamna asta

Toamna este un sezon preferat pentru călătorii, fiind o vreme ideală mai ales pentru destinaţiile urbane. Dacă ai deja o astfel de călătorie planificată probabil te întrebi ce lucruri esenţiale să incluzi în bagaj. Poate fi dificil să iei tot ce ai nevoie într-un bagaj compact, însă nu este imposibil. Trebuie doar să fii foarte bine organizat şi să ai o listă de priorităţi astfel încât să îţi faci kit-ul ideal pentru vacanţă. 

Iată ce lucruri ar trebui să incluzi pe lista ta: 

  • O asigurare de călătorie

Acesta e un aspect ce e de multe ori neglijat de persoanele care călătoresc, însă în anumite situaţii se poate dovedi destul de important şi chiar vital. O asigurare de călătorie te poate ajuta în principal în situaţiile în care ai putea avea diverse probleme neprevăzute de natură financiară, cum ar fi pierderea bagajului de către compania aeriană. Dacă nu ai bifat deja asta pe lista ta, o variantă bună este cea de asigurare de călătorie de pe AsigurăriContactless, ce acoperă o arie largă de beneficii pe parcursul unei vacanţe, pentru a te putea bucura liniştit de călătoria ta. 

  • Produse travel size

Un alt lucru esenţial de luat în călătorii sunt produsele în format travel size. Liniile aeriene sunt destul de stricte atunci când vine vorba cantitatea pe care trebuie să o aibă anumite produse de natură cosmetică sau de îngrijire pe care le poţi pune în bagaj, astfel că trebuie să fii foarte atent să iei nişte variante mai mici pentru a nu te trezi că îţi sunt reţinute în aeroport şi rămâi fără produsele preferate în vacanţă. Asigură-te că ai nişte variante mici ale produselor pe care vrei să le iei cu tine sau poţi lua nişte recipiente în care să pui cantitatea dorită din produsele full size pe care le ai deja acasă şi vrei să le iei cu tine. 

  • O umbrelă sau o pelerină 

Dacă vorbim de o călătorie toamna sunt şanse destul de mari să vină o ploaie fix atunci când eşti tu în plină plimbare în oraşul mult visat. Pentru a te bucura în continuare de călătorie ar fi indicat să fii pregătit deja cu o umbrelă sau o pelerină. Deşi poţi lua aceste lucruri şi din locaţia în care călătoreşti, ar fi mai bine să le ai deja cu tine, tocmai pentru că acolo pot fi ceva mai costisitoare şi probabil îţi doreşti să distribui bugetul spre suveniruri sau alte lucruri de care să te bucuri pe parcursul vacanţei. 

  • Un fier de călcat vertical

Un alt lucru ce ar trebui să facă parte din bagajul tău este fierul de călcat vertical. Acesta te va ajuta să ai o ţinută impecabilă şi să calci hainele pe care le-ai împăturit cât mai strâns în bagaj. Poţi verifica totuşi dacă locaţia unde vei fi cazat este dotată cu un fier de călcat pentru a nu-l căra inutil după tine pe cel de acasă. Este ceva opţional, depinde foarte mult de tipul de îmbrăcăminte pe care alegi să îl iei cu tine. Dacă ai nişte piese ce nu se şifonează uşor sau nu necesită călcare pentru a arăta bine, atunci poţi elimina acest aspect de pe lista ta. 

Acestea au fost doar câteva din elementele necesare atunci când călătoreşti. Lista este una orientativă, pentru că fiecare are nevoile şi dorinţele sale, astfel că nu există nişte lucruri general valabile pentru toţi, ci mai degrabă trebuie personalizată în funcţie de aceste preferinţe şi destinaţie. 

Sursă foto: unsplash.com

Împărtășește-ți dragostea