Ce trebuie să conțină geanta unei femei?

Share your love

Ce trebuie să conțină geanta unei femei?

     

Cuprins:

  • Tu ai lucrurile organizate geanta casual sau sunt vraiște?
  • Obiecte care nu pot lipsi din orice tip de geantă de damă casual

Sigur ai auzit și tu vorba că în poșeta unei femei găsești ORICE. Dar, care sunt totuși articolele care nu pot lipsi niciodată dintr-o astfel de geantă ?

Organizarea unei genți de damă este extrem de importantă, mai ales dacă se petrece mult timp departe de casă în cursul unei zile.

Cu toate acestea, pentru a fi funcțională, geanta unei femei nu trebuie să fie grea ca o piatră de moară, motiv pentru care posesoarea ar fi bine să aibă grijă ca să nu pună acolo dubluri de lucruri sau, cel absolut inutile.

Scopul final este ca gențile de damă, fie ele genți office, genți casual sau de seară să fie funcționale și să aibă tot ce poate satisface nevoile practice.

Iată mai jos o  listă cu articolelor care trebuie să fie în geanta de damă casual, pentru mers la job:

1. Portofelul

A avea un portofel funcțional este esențial pentru a-ți organiza în el cu maximă eficiență documentele, banii cash și cardurile de credit.

Așadar, alege un model care nu este prea mare, dar care este bine împărțit pentru a găzdui înăuntru tot ceea ce ai nevoie pe parcursul zilei.

Încearcă să nu cheltui bani cash, acordând preferință plăților cu carduri de credit și de debit. Numai în situațiile în care cardurile nu sunt acceptate (mai există asemenea locuri, din nefericire!), banii materiali ar trebui folosiți.

O anumită formă de identificare personală (carte de identitate) trebuie purtată întotdeauna în geantă, deoarece nu știi niciodată când va fi nevoie să îți dovedești identitatea. În plus, documentul tău de identificare este important pentru a se afla cine ești în cazul unui accident pe stradă. Alt document important este și permisul de conducere. O anumită formă de identificare personală trebuie purtată întotdeauna în geantă, deoarece nu știi niciodată când va fi nevoie să vă dovediți identitatea. În plus, documentul tău de identificare este important pentru a ști cine sunteți în cazul unui accident pe stradă.

Alt document important este și permisul de conducere.

2. Trusa cosmetică

Există în comerț mici genți cosmetice ce încap foarte bine într-o geantă office de dimensiuni medii. În ea se pot așeza articolele de igienă și frumusețe.

Un kit de machiaj cu lucrurile pe care le folosești cel mai mult în fiecare zi și articole precum periuță de dinți, pastă de dinți, bandaje, medicamente pentru utilizare continuă. Iată ce trebuie să compună necesarul unei genți.

Întotdeauna preferă produsele de dimensiuni mici pentru a vă compune necesarul. Aceste produse se găsesc cu ușurință în magazine specializate.

În gentuța cosmetică vei pune articolele de care este posibil să ai nevoie pe tot parcursul zilei.

3. Brelocul cu led

Cu siguranță ai trecut deja printr-o situație în care cheia se pierde în geantă și nu mai poți da de ea până nu răstorni tot conținutul genții spre deliciul celor din jur, nu-i așa? Nu conta pe posibila prezență a portarilor sau a membrilor familiei, deoarece se întâmplă situații de urgență și lipsa accesului la anumite locuri poate perturba mult rutina ta zilnică.

Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, puneți cheile ușor de găsit pe un suport special.

Brelocul cu led te va ajuta ca ele să nu se mai piardă în geantă.

4. Ochelari de soare

Dacă petreci mult din zi afară, este posibil să ai nevoie de ochelari de soare la un moment dat.

Așa că păstrează un model clasic de ochelari în geantă care se potrivește diferitelor tipuri de look de purtat atunci când ai nevoie. Și nu uita nici de tocul pentru ochelari!

5. Eșarfa

O eșarfă poate avea mai multe utilizări, fie pentru a fi purtată în jurul gâtului cool, pentru a te proteja când vremea se răcește, pentru a fi purtată pe cap ca bentiță sau folosită în strângerea părului.

În plus, este foarte la modă să atașezi o eșarfă la mânerele genții casual și, în acest fel, să profiți de toată versatilitatea acestui accesoriu vesel.

6. Portofelul pentru monede

Pe lângă portofelul mare pentru carduri și acte de identitate, de multe ori nu știi ce să faci cu monedele pe care le primești în schimb și ele ajung inevitabil ca să fie aruncate în poșetă.

Știind acest lucru, este esențial să ai și un portofel mai mic, care vă va facilita găsirea lor, de asemenea, atunci când ai nevoie de monede pentru a plăti ceva cash.

7. Umbrela automată

A avea o umbrelă în geantă te împiedică să te blochezi undeva în timp ce aștepți să treacă ploaia.

În plus, umbrela poate fi folosită și ca protecție în zilele însorite, mai ales dacă este colorată vesel.

8. Trusă de cusut

În caz de urgență, este esențial să ai un kit de cusut în geantă, care să conțină o forfecuță, ață, ac și nasturi. Dă preferință unei ațe colorate neutru sau chiar transparente.

Un kit simplu de cusut ajută în situații de urgență, precum ar fi căderea unui nasture sau dacă s-a desfăcut un tiv.

9. Oglinjoara

O oglindă pentru a verifica dacă totul este în regulă cu machiajul tău ar trebui să fie întotdeauna la îndemână în geantă. Există mai multe opțiuni pentru păstrarea în geantă a oglinzilor compacte. Nu te baza doar pe oglinda de la telefonul smart.

10. Telefonul  mobil cu o husă tip copertă de carte

În zilele noastre, un telefon mobil este practic indispensabil. Telefonul mobil este foarte important, deoarece pe lângă faptul că permite contactul cu familia, prietenii, companiile și instituțiile, are potențialul de a funcționa ca agendă, loc de notițe, hartă și sursă de informații și divertisment prin intermediul aplicațiilor.

Prin urmare, încearcă întotdeauna să iei și o husă de  telefon cu capac, astfel încât să nu se ciocnească cu alte obiecte din geantă.

11. Agendă/carnețel și pix

Nu știi niciodată când va trebui să notezi ceva, nu-i așa?

Deși poți face acest lucru și pe telefonul mobil, este întotdeauna bine să ai un mic notebook sau agendă în geantă pentru aceste situații.

Și pentru că e pandemie, nu uita nici de gelul dezinfectant și de nesuferitele măști pe care mai trebuie să le purtăm o bună perioadă de timp.

Împărtășește-ți dragostea