tesla

Cea mai ieftina tesla

Share your love

Introducere

In urma cu cateva decenii, Tesla a devenit sinonima cu masinile electrice de lux, cu tehnologie avansata si poate cea mai scumpa masina din lume. Cu toate acestea, in ultimii ani, Tesla a schimbat jocul prin lansarea unor modele mai ieftine, ceea ce a permis unui numar mai mare de persoane sa aiba acces la aceasta tehnologie de inalta calitate. In acest articol, vom discuta despre cea mai ieftina masina Tesla si ceea ce ofera.

Descrierea modelului

Modelul 3 Standard Range Plus este cea mai ieftina masina Tesla, cu un pret de pornire de aproximativ 35.000 de dolari. Acesta are un motor de 272 de cai putere si un cuplu de 442 de livre-forta si poate accelera pana la 60 de mile pe ora in 5,3 secunde. Acest model are o autonomie a bateriei de 262 de mile, ceea ce inseamna ca poate parcurge o distanta foarte mare inainte de a ajunge la o statie de incarcare. Acesta are, de asemenea, un sistem de franare regenerativa, care recupereaza energia in timpul franarii si o foloseste pentru a incarca bateria.

Interiorul si tehnologia

Interiorul modelului 3 Standard Range Plus este, probabil, cel mai simplu dintre toate modelele Tesla. Interiorul este neinregistrat si este dotat cu un ecran de 15 inci oferit ca standard. Acesta are, de asemenea, un sistem audio de baza, precum si un sistem de incalzire si racire a scaunului cu un singur nivel de temperatura. Cu toate acestea, exista si anumite optiuni care pot imbunatati interiorul, cum ar fi scaunele din piele si sistemul audio premium.

Optiuni de incarcare

Modelul 3 Standard Range Plus ofera mai multe optiuni de incarcare pentru a se potrivi oricaror nevoi. Acesta este compatibil cu statiile Supercharger de inalta viteza, care pot reincarca o baterie complet descarcata in aproximativ o jumatate de ora. Acesta poate, de asemenea, fi incarcat si folosind o statie de incarcare de 240 de volti, ceea ce poate reduce timpul de incarcare cu pana la 50%. Acesta are, de asemenea, optiunea de a folosi incarcarea wireless, care poate fi folosita pentru a economisi energie electrica.

Tot ce trebuie sa stiti

Modelul 3 Standard Range Plus este probabil cea mai ieftina masina Tesla. Acesta are un motor de 272 de cai putere si un cuplu de 442 de livre-forta si poate accelera pana la 60 de mile pe ora in 5,3 secunde. Acesta are, de asemenea, o autonomie de baterie de 262 de mile si un interior neinregistrat, dotat cu un ecran de 15 inci si un sistem audio de baza. Acesta este, de asemenea, compatibil cu statiile de incarcare Supercharger si are optiunea de incarcare wireless. Cu toate acestea, exista si anumite optiuni care pot imbunatati interiorul, cum ar fi scaunele din piele si sistemul audio premium.

Concluzie

Modelul 3 Standard Range Plus este cea mai ieftina tesla si ofera un numar impresionant de tehnologii avansate si optiuni de incarcare. Acesta este dotat cu un motor de 272 de cai putere si un cuplu de 442 de livre-forta si ofera o autonomie a bateriei de 262 de mile. Acesta are, de asemenea, un interior neinregistrat, dotat cu un ecran de 15 inci si un sistem audio de baza. Cu toate acestea, exista anumite optiuni disponibile pentru a imbunatati interiorul, inclusiv scaune din piele si sistem audio premium.

Împărtășește-ți dragostea