De ce sa cumperi o pusca cu aer comprimat?

Share your love

S-ar putea sa te intrebi care sunt avantajele cumpararii unei arme cu aer comprimat pe care o gasesti intr-un magazin de arme. Exista multe avantaje in a detine o pusca cu aer comprimat, fiecare dintre acestea facandu-o o alegere excelenta pentru o arma de foc pentru acasa sau de supravietuire.

Avantajele unei pusti cu aer comprimat

Unul dintre principalele avantaje ale unei pusti cu aer comprimat este linistea. Daca ai vecini in apropiere, poti merge la vanatoare sau trage tinte cu pusca cu aer comprimat, in siguranta, stiind ca nu vei deranja pe nimeni.

In timpul vanatorii, in special, nu va exista un zgomot puternic care sa iti alerteze vanatul cu privire la prezenta ta daca ratezi prima lovitura. Un alt avantaj al pustilor cu aer comprimat este usurinta lor de a trage. Practic nu exista recul, astfel incat oamenii de toate varstele si dimensiunile pot trage cu precizie si siguranta cu o pusca cu aer comprimat.

Unele tipuri de pusti suficient de puternice sunt, de asemenea, potrivite pentru vanatoarea de vanat mic si sunt capabile sa doboare iepuri sau veverite cu o singura lovitura. 

Pustile cu aer comprimat sunt, de asemenea, incredibil de accesibile pentru a cumpara si trage in comparatie cu armele de foc. Cele mai multe pusti de aer comprimat de calitate pot fi cumparate cu o suma acceptabila, iar munitia este, de asemenea, foarte variata si ieftina.

In cele din urma, detinerea si utilizarea pustilor sau a pistolelor cu aer comprimat sunt complet legale in conformitate cu legislatia romaneasca. Intr-adevar, acestea nu sunt clasificate ca arme de foc si, prin urmare, nu exista permise sau restrictii necesare care trebuie respectate pentru a detine una.

Mecanica armelor cu aer comprimat: alegerea corecta

Mecanismul desemneaza modul de propulsie interna a pustii. Gloantele sunt intotdeauna propulsate de expansiunea rapida a unui volum de gaz comprimat anterior intr-un cilindru sau intr-un piston. Prin urmare, secventa de tragere include urmatoarele actiuni (cu exceptia armelor PCP):

 – compresie gaz;

 – armament (instalarea unui cablu in camera);

 – eliberarea gazului, care se extinde prin propulsia proiectilului.

La sfarsitul fiecarei sesiuni de tragere este, prin urmare, necesar sa pui arma intr-o directie sigura si sa strangi tragaciul. Cu arma goala, nu ar trebui sa se intample nimic, dar iti permite sa te asiguri ca va fi stocata in siguranta. Oricum ar fi, tragerea uscata va fi mai putin daunatoare pentru arma ta decat depozitarea acesteia cu cilindrul sau arcul comprimat.

Împărtășește-ți dragostea