Evenimentele perfecte incep cu alegerea unei locatii perfecte

Share your love

Evenimentele perfecte incep cu alegerea unei locatii perfecte

Petreceri corporate, petreceri cu ocazia nuntii sau a botezului, evenimente private, conferinte, pentru toate avem nevoie de sali, de locuri in care sa ne putem distra, sa putem discuta si impartasi idei interesante, dupa caz. Salile pot fi in restaurante, in hoteluri, in centre speciale pentru evenimente importante. E important sa ne gandim cati oameni vor fi prezenti pentru a sti ce fel de sala vom inchiria si pe ce perioada. De asemenea, nu ar strica sa ne documentam si sa vedem si ce facilitati ofera fiecare locatie, ce putem sa aducem acolo, daca e loc suficient pentru prezentari sau pentru distractie, pentru echipamente moderne, daca le ofera chiar ei.

O alegere inspirata pentru oricare dintre aceste evenimente este salonul elegant din incinta unui centru dedicat evenimentelor diverse. La Seva Events vei descoperi doua saloane, unul mic, altul mare, cu decor elegant, un stil decorativ romantic pus in practica cu mult bun-gust si creativitate suficient de multa pentru a avea un eveniment perfect din toate punctele de vedere. Aranjamentele florale de pe mese, albul imaculat din saloane, personalul cu experienta si meniurile complete, personalizate, pentru orice ocazie, toate vor asigura un cadru excelent pentru conferinte, evenimente corporate, nunti, botezuri, evenimentele deosebite din viata ta.

Daca nu stii exact cum sa iti organizezi evenimentul, specialistii Seva Events te pot ghida, vei avea acces la parcare suficient de mare, la decoruri personalitate si la oameni care vor fi dispusi sa te sprijine pentru a avea o locatie aranjata cat mai deosebit. Orice tip de aranjamente doresti, culori, stiluri pentru decor, pe toate le poti solicita si le vei avea in cele mai bune conditii, puse la punct in cele mai mici detalii.

Salonul mic are locuri la mese, spatiu suficient pentru dans, decorarea sa este in stil curat, cu tente retro-romantice, ofera intimitate si o atmofera perfecta pentru conferinte sau pentru distractie pana spre dimineata. In functie de ce doresc invitatii se pot amenaja si cake bar, cabine foto, fantani de ciocolata. Jocurile de lumini deosebite si ferestrele dispuse pe toata lungimea peretului vor transforma salonul mic intr-un spatiu de care te vei indragosti de la primul contact.

Pentru socializare, dans si lume multa Seva Events pune la dispozitie salonul mare, cu acelasi tip de decor pe care il avem si la salonul mic, se pot adauga in decor orice fel de elemente, chiar si plante, daca doresti. Aici se pot pune un candy bar, proiectoare, fantani de ciocolata, mese de protocol, giveaway-uri. Aranjamentele salonului raman la latitudinea celor care le inchiriaza.

Împărtășește-ți dragostea