În ce ne îmbrăcăm la un grătar în familie? Descoperiți cele mai bune ținute!

Share your love

Împreună cu sosirea zilelor mai calde, începe sezonul grătarului, adică opțiunea ideală de întâlnire în familie. Ospățul în comun în grădină, cu o mâncare delicioasă, este o modalitate excelentă de a petrece timpul liber și de a consolida legăturile. Apare însă întrebarea cu ce ne îmbrăcăm. Trebuie să fie înainte de toate confortabil, însă trebuie totodată să arătăm bine. Pantalonii de trening și un hanorac întins nu sunt o soluție prea bună. O mare semnificație o au bineînțeles condițiile meteo, la care trebuie adaptate hainele adecvate. Merită mereu să avem cu noi haine exterioare, când vremea va deveni mai rece.

Ce ținute vor funcționa în cazul petrecerilor cu grătar?

Vara este momentul perfect pentru a sta în aer liber, ne putem dedica grătarelor. Apare însă întrebarea în ce ne îmbrăcăm în astfel de situații. Nu sunt recomandate hainele albe, pentru că le putem murdări ușor cu grăsime, iarbă și alte impurități care nu lipsesc în exterior. Mult mai bine se va potrivi ceva colorat. Deoarece grătarul este de obicei seara, chiar și vara trebuie să avem cu noi ceva mai cald, adică un hanorac sau un pulover. Cel mai bine se vor potrivi hainele din țesături respirabile și delicate, adică din in sau bumbac. În cazul doamnelor, soluția universală pentru grătar este bineînțeles rochia. Se va potrivi minunat și ținuta boho, care se potrivește ideal la atmosfera casual a evenimentului. O alegere bună va fi și rochia maxi, din materiale vaporoase. Picioarele vor fi protejate de țânțari, seara puteți îmbrăca oricând o jachetă de blugi sau o jachetă ramones. Iubitoarelor de confort le putem recomanda rochii sport, care pot avea, de exemplu fason t-shirt. Salopetele în combinație cu o bluză în dungi sau un tricou simplu vor fi, de asemenea, o opțiune excelentă. Blugii boyfriend sau blugii mulați elastici cu un tricou colorat sunt, de asemenea, o alegere bună pentru un grătar. 

Ce îmbrăcăminte alegem pentru grătar?  

Dacă cineva dorește confort vara, merită să se decidă pentru pantaloni de in și tricouri din bumbac. O combinație de negru, kaki, bleumarin și albastru va fi perfectă. La un grătar putem arăta elegant și ne putem simți în largul nostru. Un exemplu vor fi hainele de vară din linia Polo Ralph Lauren, care sunt o combinație de stil și estetică originală. Un tricou polo cu guler, confecționat din țesătură ușoară, se potrivește atât pantalonilor din denim, cât și din material textil. In cercul familiei, poate fi combinat ușor cu bermude, va fi perfect pentru zilele călduroase. Tenișii, adidașii albi clasici sau mocasinii se vor potrivi minunat. Pentru acest tip de pantofi, atât tricourile polo, cât și tricourile obișnuite sunt perfecte. Pantofii universali pentru acestea sunt pantofii de tenis și sneakerșii, adică o încălțăminte confortabilă și aerisită. Espadrilele sunt, de asemenea, un succes, mai ales dacă cineva a ales un stil boho. Se potrivesc bine cu blugii, șorturile și salopetele. Doamnele care doresc își să adauge câțiva centimetri la propria înălțime, se pot baza pe sandalele cu platformă.

Împărtășește-ți dragostea