La ce trebuie sa fii atent cand iti cumperi un detector de camere?

Share your love

La ce trebuie sa fii atent cand iti cumperi un detector de camere?

In contextul actual, tehnicile de supraveghere au fost puternic dezvoltate, prin folosirea unor dispozitive de mici dimensiuni care pot fi camuflate in orice fel de spatii sau chiar in orice fel de obiecte. Astfel de dispozitive au atat capacitatea de a inregistra vocal, dar si de a filma, avand denumirea de microfoane sau camere spion.

In cazul in care cineva se simte urmarit sau ascultat, trebuie sa ia in considerare achizitionarea unui detector camere, care are posibilitatea de a gasi cu succes orice fel de dispozitiv folosit in spionaj.

3 aspecte de care sa tii cont cand isi alegi detectorul de camere

1. Nivelul de performanta obtinut

Este esential ca detectorul de camere sa poata atinge un nivel inalt de acuratete si de performanta, astfel incat sa poata identifica rapid si eficient orice dispozitiv de urmarire sau de spionaj. Exista o multime de modele aparute, cu multe functii, special concepute pentru a depista imediat un microfon sau o camera spion, amplasate in locuri la care nimeni nu s-ar fi gandit niciodata.

2. Aria de acoperire

Fiecare detector de camere trebuie sa fie dotat cu o arie generoasa de acoperire, astfel incat orice dispozitiv spion sa fie gasit cu usurinta, indiferent de cat de bine ar fi ascuns. De asemenea, intr-un astfel de context, in cadrul dispozitivelor de urmarire sunt utilizate o multime de frecvente. Din acest motiv, este de-a dreptul necesar ca detectorul de camere sa aiba capacitatea de a identifica un numar generos de frecvente.

3. Autonomia dispozitivului

Dispozitivele de detectare a camerelor au posibilitatea de a functiona ori cu baterii de unica folosinta, ori cu baterii reincarcabile. Bateriile de unica folosinta au capacitatea de a rezista doar 3-4 ore, in timp ce bateriile reincarcabile pot avea o durata de functionare de pana la 10 ore. Desi bateriile reincarcabile sunt mai costisitoare decat celelalte, pot fi folosite o perioada mai lunga de timp

Prin urmare, achizitionarea unui detector de camere trebuie sa fie realizata in functe de aspectele mentionate in randurile de mai sus, astfel incat sa se aleaga un produs de calitate.

Împărtășește-ți dragostea