Paisi – magazinul tău online cu haine de blană și geci de blană naturală

Share your love

Produsele fabricate din blană naturală au fost și sunt apreciate mereu. Haina de blană este înzestrată cu magie reală, deoarece adaugă eleganță și rafinament imaginii proprietarei și este, de asemenea, o protecție excelentă în zilele geroase, te protejează de frig, vânt și zăpadă. În industria blănurilor se respectă standardele și normele stabilite și aceasta este o bază importantă, deoarece aceasta afectează direct calitatea produselor. De aceea, atunci când vrei să cumperi o haină de blană naturală ar trebui să o faci în magazinul online paisi.ro. Gama de produse oferite este foarte largă, aici putând găsi modele exclusive de nurcă, vulpe canadiană, vulpe arctică, vulpe argintie, chinchilla, miel Merinos etc. de o calitate impecabilă. 

Haina de blană – Modele si culori

Magazinul online paisi.ro oferă o selecție largă de haine de blană și geci de blană naturală care pot satisface cele mai exigente gusturi. Sortimentul include produse elegante și realizate din blană de nurca – una dintre cele mai îndrăgite de femei, datorită frumuseții și versatilității sale. Blana este mătăsoasă, densă și cu fire mai pronunțate. Datorită meritelor crescătorilor, există peste o sută de culori diferite și nuanțe de culoare naturală. Te poți familiariza cu modelele uimitoare, diferite prin culoare, lungime și stil, în catalogul magazinului online.

Geaca de blană naturală

O geacă de blană naturală este o adevărată comoară, un simbol al luxului și bogăției. Există nuanțe nobile de la gri-fumuriu la ciocolată. Linia părului poate fi mai lungă sau mai scurtă, groasă și strălucitoare și de asemenea, poate fi din miel Merinos de culoare bej pastel, din vulpe sau vison, care sunt foarte populare și la modă de mai multe sezoane. Geaca de blană naturală este în tendință, confortabilă și călduroasă. O astfel de geacă dă femeilor un farmec aparte și adaugă senzualitate. Blana de miel Merinos este una dintre cele mai accesibile blănuri și, datorită imaginației designerilor, modelele și culorile sunt foarte atrăgătoare. Merinos este o rasă de miel cu o blană incredibil de delicată, uniformă, moale și groasă. Este o blană elegantă, nu foarte voluminoasă, cu bucle spiralate care se răsucesc și mai mult pe vreme umedă. Este destul de nepretențioasă în îngrijire și depozitare. 

Chinchilla naturală este o blană foarte ușoară, aproape fără greutate, cu o culoare fermecătoare, având o tranziție lină de la închis la gri deschis și apoi aproape de alb. Geaca de blană naturală de diferite dimensiuni și forme, este mătăsoase la atingere, netedă, plăcută și în același timp, are rate de uzură ridicate, fără să se teamă de umiditate. Cu o astfel de geacă de blană poți crea un aspect interesant, tineresc, la modă. Toate femeile își doresc o haină de blană sau o geacă de blană naturală dar, alegerea trebuie luată în serios.

Împărtășește-ți dragostea