Predare de prima clasa cu Table interactive

Share your love

Tabla interactiva All in One este o tabla interactiva inteligenta sau o tabla electronica, incorporata cu LCD/LED si ecran tactil (si PC pentru optional). Pentru table interactive se foloseste cea mai populara tehnologie tactila cu infrarosu, pentru a obtine interactiunea intre utilizatori si monitor. 

Tabla interactiva All in One este, de asemenea, o tabla alba LCD care utilizeaza ecranul LCD in loc de proiector pentru prezentarea imaginii. Iti poti conecta PC-ul din interior sau exterior, realizand un computer tactil mare, putand controla si opera table interactiva pentru a prezenta reclame, conferinte PPT, cursuri la clasa, se pot reda filme si multe altele.  

Conectarea digitala cu lumea fizica

Tablele interactive conecteaza invatarea digitala cu lumea fizica. Cu table interactive usor de utilizat, captezi imagini si videoclipuri live direct pe afisajul interactiv. Tabla interactiva sporeste implicarea elevilor si studentilor, mai ales la cursurile online. 

Profesorii care incearca sa-si tina elevii de toate varstele cu creta si sa vorbeasca continuu, nu isi vor continua educatia. Elevii care au crescut conectati la internet cu cunostinte si divertisment la indemana, se vor deconecta cu usurinta de la o prelegere seaca.

Table interactive pentru elevi

Modelele de table interactive pentru clasa ajuta profesorii sa faca lectiile transferabile elevilor lor si sa ii ajute pe elevi sa ramana conectati la ceea ce au nevoie pentru viitorul lor. Tablele interactive permit profesorilor sa predea lectii standard si sa le transforme in activitati interactive. Copiii se distreaza in timp ce invata. 

Tablele digitale inlocuiesc retroproiectoarele din salile de clasa. Modelele de table electronice integreaza diferite stiluri de invatare intr-o singura experienta. Elevii pot invata vazand, auzind si interactionand cu tabla prin atingere. Acest lucru ofera profesorilor modalitati noi si inovatoare de a preda aceeasi materie. 

Tablele interactive permit copiilor sa interactioneze cu materialul de invatare. Un astfel de dispozitiv devine parte din clasa si chiar, iar elevii chiar se invata unul pe celalalt. Intelegerea asupra subiectului se face prin atingere, desenand sau scriind pe tabla. 

Jocurile educationale pot fi jucate cu intreaga sala de clasa sau chiar si cu alte sali de clasa. De asemenea, ofera feedback instantaneu, astfel incat elevii si profesorii sa poata evalua cu usurinta progresul elevilor.

Media digitala isi gaseste drumul in lumea seminariilor si a predarii. Tablele interactive sunt curate si necesita foarte putina intretinere. Nu este nevoie de creta sau markere sau alte materiale de scris. Datele sunt modificate folosind un marker special pentru evidentiere, desen si scriere. Prin urmare, nu exista reziduuri. 

Pe o tabla interactiva gigantica pot fi afisate diferite tipuri de media, de exemplu camera pentru documente. Fie ca este vorba de fotografii, grafice, harti, ilustratii sau videoclipuri, profesorii au o multitudine de optiuni. De asemenea, profesorii pot crea lectii creative pentru a-si inspira elevii. 

Împărtășește-ți dragostea