Rechizitele scolare il pot ajuta pe copilul tau sa-si exprime interesele

Share your love

Multi parinti sunt tentati ca atunci cand sunt la cumparatori pentru rechizite sa cumpere primul caiet sau primul stilou pe care il vad pentru a economisi timp. Totusi, exista riscul ca ele sa nu fie pe placul copilului. Cumparaturile pentru rechizite scolare si alte obiecte similare ar trebui facute impreuna, tocmai din aceasta cauza. 

Parintii, alaturi de copii, pot vizita impreuna magazinul online eRaft, pentru a se decide impreuna asupra unui set de rechizite scolare. In acest fel, elevul va avea mare grija de obiectele pe care le-a ales chiar el. 

Personalizarea caietelor – ce trebuie sa cumperi? 

Nu este deloc dificil pentru un parinte sa aleaga caiete, sau alte rechizite similare, in functie de interesele copilului sau: daca elevul este pasionat de animale, va putea alege un set de caiete care sa exprime acest lucru, iar in situatia in care a vorbit mult despre un desen animat in ultima vreme, este posibil sa existe un caiet care sa-l aiba pe personajul principal pe coperta. 

In situatia in care parintele cumpara si un set de coperti pentru manuale si pentru caiete, exista riscul ca desenul sa fie acoperit. Din fericire, exista coperti transparente, care protejeaza la fel de bine cartea sau caietul pe care sunt puse. In acest fel, elevului ii va fi mult mai usor si sa recunoasca manualele atunci cand are ora de romana, sau de istorie. 

Instrumente de scris si alte rechizite scolare 

In cazul instrumentelor de scris, situatia se complica. Nu doar ca obiectul trebuie sa fie pe placul elevului, dar trebuie si sa functioneze cat mai bine, deoarece doar asa isi va putea lua notite in timpul orelor. Daca parintii opteaza pentru un stilou, atunci trebuie sa fie atenti sa cumpere mai multe cartuse de cerneala, deoarece in functie de cat de mult scrie copilul, vor fi inlocuite des. 

Prin urmare, rechizitele scolare, alaturi de haine, reprezinta unul din modurile prin care un copil isi poate exprima pasiunile, asa ca nu trebuie cumparate in graba. Cu ajutorul unui magazin online parintii vor putea gasi ceva pe placul tuturor. 

Împărtășește-ți dragostea