Camere spion pentru a elimina dubiile din mintea ta

Share your love

Camerele de supraveghere spion sunt cel mai interesant, si in acelasi timp, cel mai controversat segment de pe piata sistemelor de securitate. Adesea, camerele spion sunt comparate cu camerele ascunse, ceea ce este oarecum incorect. 

Orice spionaj presupune colectarea in secret, precum si inregistrarea diferitelor informatii, adesea cu utilizarea unor echipamente speciale. Si, fireste, echipamentul folosit pentru inregistrarea secreta trebuie sa respecte pe deplin toate criteriile pentru o anumita activitate, si aceasta este una dintre principalele cerinte pentru camere spion. Camera spion trebuie instalata in cateva secunde fara a atrage atentia strainilor. Dezmembrarea nu ar trebui, de asemenea, sa trezeasca suspiciuni.

Camere spion – Caracteristici

Miniaturizarea este una dintre principalele conditii pentru functionarea cu succes a echipamentelor de spionaj pentru supraveghere video. Cu cat camera spion este mai mica, cu atat este mai usor sa o ascunzi.

De regula, echipamentul este deghizat in obiecte care nu atrag atentia – pixuri, pachete de tigari, articole de imbracaminte. Tipurile de camere spion inregistreaza de obicei imaginea pe cardul de memorie incorporat. 

Acesta este cel mai simplu mod de a salva date. A doua optiune este transferul de date fara fir. Acest lucru iti permite sa implementezi supravegherea video directa sau inregistrarea pe un suport de la distanta. 

Transmisia wireless de date, creste semnificativ consumul de energie, ceea ce afecteaza negativ autonomia echipamentului. Camerele spion sunt mult mai scumpe de fabricat, dar sunt destul de populare datorita unor avantaje clare (de exemplu, chiar daca echipamentul este detectat, este aproape imposibil sa stergi inregistrarea).

Spre deosebire de camerele ascunse, care pot fi conectate la o sursa de alimentare, camera spion este echipata cu o baterie incorporata. Desigur, exista modele de camera spion de ultima tehnologie care sunt incorporate intr-un intrerupator sau o priza electrica. 

Pentru camerele de supraveghere de sine statatoare, inclusiv optiunile de spionaj, se folosesc baterii moderne realizate folosind tehnologia Li Ion, care au o capacitate mare si o dimensiune destul de compacta. 

Dar, in orice caz, cu cat capacitatea bateriei este mai mare, cu atat este mai mare dimensiunea camerei spion. De obicei, camerele spion foarte mediatizate sunt doar un truc de marketing. Spionajul este ilegal si nu are nimic de-a face cu sistemele de securitate. Prin urmare, produsele sunt camere spion in miniatura, cu caracteristici tehnice medii, care trebuie utilizate in stricta conformitate cu legislatia in vigoare. 

Împărtășește-ți dragostea