Sejur cu avionul in Dubai Emiratele Arabe Unite

Share your love

Sejur cu avionul in Dubai Emiratele Arabe Unite

Orasul insorit Dubai este gata sa primeasca vizitatori in orice perioada a anului. In Emiratele Arabe Unite, temperatura apei nu scade sub + 20 de grade C si multe bazaruri si mall-uri functioneaza, indiferent de sezon. Prin urmare, fluxul de turisti nu se opreste niciodata pe tot parcursul anului si poti alege un sejur cu avionul in Dubai, de la agentia de turism Book Travel

Cu toate acestea, vacantele la plaja, excursiile si cumparaturile in Dubai nu sunt intotdeauna la fel, ceea ce inseamna ca inainte de a calatori in Emiratele Arabe Unite, cu siguranta ar trebui sa studiezi particularitatile conditiilor meteorologice din aceasta metropola in fiecare luna.

Sezonul de varf

Se crede ca cel mai bun moment pentru a calatori in Emirate este din toamna si pana in primavara (octombrie – aprilie). In acelasi timp, lunile de toamna si primavara sunt mai potrivite pentru inot – octombrie, noiembrie, martie, aprilie. In timpul iernii, poti inota in mare, dar in aceasta perioada este adesea racoare si vantul bate destul de tare. 

Cu toate acestea, pentru locuitorii de la latitudinile noastre, iarna din Emiratele Arabe Unite pare neobisnuit de calda, asa ca multi merg de Craciun pentru a vizita festivaluri, centre de divertisment, expozitii si pentru a face achizitii ieftine in Dubai. Practic, in decembrie – ianuarie in buticurile locale sunt reduceri de sezon.

Sezonul de jos

Sezonul scazut in Dubai, este din iunie pana la sfarsitul lunii august. Acest lucru se datoreaza faptului ca vara, in Emiratele Arabe Unite este foarte cald, si chiar si localnicii in aceasta perioada incearca sa iasa mai rar. Temperatura aerului vara se incalzeste pana la + 50 de grade С, nisipul la + 70 de grade С, apa pana la + 38 de grade C. Adica, chiar si daca vei inota in mare, nu vei putea sa te racoresti.

Timpul liber ideal in Dubai in sezonul de jos, este sa vizitezi numeroase centre de divertisment, acvarii, parcuri acvatice si schi in Dubai. Tururile la Dubai vara sunt cele mai ieftine. Dar daca doresti sa economisesti bani, alege un sejur de la Book Travel in metropola legendara, in iunie, cand musulmanii sarbatoresc luna sfanta a Ramadanului. 

In timpul Ramadanului, turistii sunt sfatuiti sa arate respect fata de localnici si sa fie mai discreti in emotii si imbracaminte. Multe locuri de divertisment si restaurante sunt inchise pana la apusul soarelui in timpul Postului Mare, asa ca pentru pranz va trebui sa cauti un restaurant care sa serveasca vizitatorii in spatele unui paravan special.

Ar trebui sa alegi un sejur cu avionul de la Book Travel, in Emiratele Arabe Unite in mai sau septembrie. Mai si septembrie in Dubai sunt lunile dintre sezonul de varf si cel de jos. Aceste luni sunt destul de calde, dar mult mai confortabile decat din iunie pana in august. Acesta este momentul perfect pentru a vizita centre comerciale si de divertisment, excursii romantice de seara. Oamenii care tolereaza bine caldura verii pot inota pe deplin in mare.

Împărtășește-ți dragostea