3 tratamente și proceduri pe care le poți face acasa

Share your love

Noi femeile ne dorim să arătăm și mai ales să ne simțim bine tot timpul. Și asta merităm!

Se întâmplă uneori să nu reușești să ajungi la un salon pentru tratamente sau proceduri și atunci să te demoralizezi.

Venim însă cu vești bune pentru tine: acum poți să găsești produse profesionale, întocmai ca cele folosite la saloane și să aplici chiar din confortul casei tale unele tratamente și proceduri pentru care până acum mergeai la salon. Trebuie doar să alegi produsele și accesoriile de calitate și care îți sunt recomandate și nu vei mai avea motive să fii demoralizată.

Un look frumos îți va face și ziua mai bună, iar acest lucru l-am observat nu doar la noi, ci si la femeile din jurul nostru de-a lungul timpului.

În funcție de nevoile pe care le ai, alege ce ți se potrivește din sugestiile noastre și vei vedea că vei economisi timp și bani și viața ta se va transforma într-una mai bună!

Proceduri și tratamente pe care le poți face din confortul casei tale

Se prea poate ca unele să îți pară dificile la început, însă, odată cu trecerea timpului, îți vei dezvolta dexteritatea și toate procesele vor deveni mai simple și satisfăcătoare.

1. Manichiură și pedichiură semi-permanentă

Manichiura și pedichiura semi-permanente nu mai sunt un răsfăț cum erau considerate acum câțiva ani, când doar anumite persoane ajungeau la salon să își facă unghiile astfel. Acum a devenit atât de comun să ai unghii semi-permanente atât la mâini, cât și la picioare, încât este păcat să nu încerci să te aventurezi în această direcție.

Tot ce trebuie să faci este să îți iei o lampa UV, o bază, ojă special destinată acestei proceduri și un top și restul accesoriilor mărunte care te vor ajuta să dai formă unghiilor și să tai cuticulele în așa fel încât mâna sau piciorul să arate cât mai bine.

Știm că principalul motiv pentru care alegi să mergi la un salon de manichiură este acela că tu crezi că nu te pricepi la asta, însă vei vedea că, odată ce vei începe să exersezi pe tine și pe prietenele tale care vor să te încurajeze, totul va merge mult mai ușor.

Vei ajunge ca într-un final să te întrebi de ce nu ai luat această decizie mai devreme. Important însă este că ai început să investești în ceea ce poate să devină o nouă pasiune!

2. Vopsitul părului

Timp de multă vreme alegeam să mergem la salon deoarece acolo știam sigur că stilistele folosesc vopsele profesionale, de calitate, nu din acelea pe care le puteam găsi pe raftul hipermarketurilor și care, după doar câteva spălări, își pierdeau intensitatea culorii.

Acum însă poți liniștită să te vopsești acasă deoarece găsești în magazinele de specialitate vopselele pe care le folosesc stilistele la saloane și poți să le aplici tu pe păr sau, dacă nu crezi că o să-ți iasă bine din prima, poți să o rogi pe mama ta sau pe prietena ta cea mai bună să te ajute și astfel aveți încă un moment de apropiere și timp de calitate petrecut împreună.

3. Tratament pentru față

Rare sunt femeile care nu au probleme cu tenul. Dacă te numeri printre norocoase, atunci poți să sari la finalul articolului.

Dacă însă de-a lungul vieții te-ai luptat și încă te lupți cu anumite probleme îți recomandăm să vorbești cu un medic dermatolog sau cu un specialist în cosmetică și să îți recomande produse pe care poți să le folosești pentru cure acasă. Astfel, nu va mai trebui să depinzi de orarul nimănui și să stai oricât timp dorești să îți prelungești rutina în confortul casei tale.

Acum te poți bucura de aceleași rezultate ca la salon, fără să mai pierzi timp în trafic, fără programări, deci fără bătăi de cap. Produsele de calitate sunt acum mult mai la îndemână și nu mai ai nicio scuză să nu investești în bunăstarea ta! Alege-le după recomandări și mai ales după ce ți se potrivește și îți promitem că nu vei regreta nicio secundă!

Credite foto: pexels.com

Împărtășește-ți dragostea