Camere frigorifice: de ce merită să le comanzi în 2022?

Share your love

Tot mai mulți concurenți de-ai tăi au deja camere frigorifice pentru congelare, congelare rapidă sau refrigerare în localurile lor. Tu cât mai vrei să aștepți până îți comanzi una?

Fii relevant pentru clienți cu ajutorul dotărilor de top

Puține sectoare de activitate au fost afectate atât de dramatic în ultimii doi ani precum HoReCa. Și acum, când părea că coronavirusul cu toate variantele sale își dă duhul, iată că au apărut alte crize la fel de puternice la orizont: cea a gazelor și energiei. La care, evident, putem adăuga și costul combustibililor clasici pentru autovehiculele de mare și mic gabarit.

Dacă ești antreprenor în acest domeniu, probabil că te simți precum un boxer care, cu ultimele forțe reușește să se ridice de la pământ înainte de a termina arbitrul de ring numărătoarea. Doar că, înainte de a suna gongul de terminare a reprizei întâi, mai primește încă două upercuturi care îl trimit la podea. 

Nu-i așa că acum, când ai văzut sumele înscrise pe facturile la utilități pentru unitatea ta ai simțit că iți fuge (din nou!) pământul de sub picioare, ca și în primăvara lui 2020? Asta pentru că ordonanțele de urgență sanitare mai trec, aviditatea distribuitorilor de energie și gaze rămâne.

O cameră frigorifică bună, un secret la îndemână pentru reducerea cheltuielilor

Probabil că ai încercat din răsputeri să vezi de unde mai poți face economii care să îți permită să mai supraviețuiești măcar acest an, sperând că, poate-poate, se scot din laboratoarele secrete alte surse de energie mai ieftine.

Sau, dacă ai un restaurant, poate te-ai gândit să te reprofilezi și să treci de la a pregăti preparate gătite îndelung la foc, la unele mai pe stil nou, vegan. Este și asta o idee nimic de zis.

Doar că materiile prime alimentare, indiferent că sunt destinate a fi pregătite la foc sau nu, trebuie să fie stocate undeva înainte de a fi transformate în preparate apetisante.

Dacă ai o afacere relativ mică, de cartier, poate că până acum le țineai la rece în echipamente frigorifice profesionale de genul: dulapuri frigorifice, lăzi congelatoare sau chiar depozit, la temperatura ambiantă, deoarece te aprovizionai ritmic, chiar și de 2-3 ori pe săptămână. Ba chiar mai des, în funcție de specificul afacerii tale HoReCa.

Acum lucrurile s-au schimbat. Aceste utilaje de răcire consumă enorm, furnizorii au crescut și ei prețul de livrare din pricină că produc mai scump carnea, produsele lactate, legumele și fructele. Mai pune și costul transportului și o să vezi că loviturile pe care le primește afacerea ta vin din toate direcțiile.

Ce e de făcut în aceste condiții?

O zicere înțeleaptă zice să accepți lucrurile pe care (cel puțin temporar) nu le poți schimba și să le transformi pe acelea care sunt la îndemâna ta.

Ca să scazi factura la electricitate poți să renunți la a mai folosi mai multe lăzi și dulapuri frigorifice și să iți comanzi o cameră frigorifică încăpătoare.

Acolo o să poți stoca o cantitate mai mare de materii prime alimentare până la transformarea lor în mâncăruri apetisante și, per total, o să vezi că și costul la curent va scădea.

Adaugă la asta faptul că vei putea să cumperi de la furnizori mai mult și la prețuri mai bune, iar cheltuielile cu transportul se pot reduce și de două-trei ori.

Dacă unitatea ta nu este foarte mare, probabil o să spui că nu ai suficient spațiu pentru un astfel de echipament frigorific care, cel puțin la prima vedere pare impresionant.

Nu e deloc așa.

Dacă faci o comandă la TC Romania Crown Cool o să ai marea surpriză că vei putea obține o cameră frigorifică potrivită pentru tine. Ea va fi realizată la dimensiunile optime pentru business-ul tău și încă la un preț mult mai convenabil decât ți-ai putea imagina la prima vedere.

Nu trebuie să fii un mare restaurant să ai un astfel de spațiu de stocare la rece competitiv, care să îți permită să reziști pe piață chiar și în această perioadă extrem de dificilă prin care noi, românii nu am mai trecut niciodată.

Filosofia calității TC Romania Cown Cool pornește de la ideea de bază că o cameră de răcire performantă trebuie să fie rezultatul unei analize atente bazate nu numai pe nevoile și așteptările reale ale clientului, ci și pe cele ale intermediarilor implicați (proiectanți, constructori propriu-ziși). Fiecare comandă de cerere a unei camere frigorifice este în fapt un obiectiv ambițios care se fundamentează pe munca în echipă, integrarea competențelor și spiritul de colaborare. În momentul în care toată lumea lucrează atât pentru dezvoltarea soluției produsului final, cât și a serviciilor de suport tehnic pre și post vânzare, lucrurile nu pot să fie decât foarte bune, din toate punctele de vedere.

Alege să lucrezi cu profesioniști adevărați precum cei de la TC Romania Crown Cool, dacă vrei să te salvezi din avalanșa crizelor care s-au abătut acum peste antreprenorii din HoReCa.

Intră acum pe tcromania.com să vezi în detaliu cum poți să iți dotezi și tu unitatea cu o cameră frigorifică performantă la un preț uimitor de mic! 

Împărtășește-ți dragostea