De ce este o idee buna sa devii model de videochat ?

Share your love

De ce este o idee buna sa devii model de videochat ?

10 miliarde de dolari este cifra care insumeaza castigurile anuale, la nivel mondial, in industria videochatului, iar, in Romania, suma se ridica la peste 100 milioane de euro. 

Videochatul este un job de viitor datorita faptului ca, in ciuda evenimentelor din ultimii ani, pandemie si scaderi la nivel economic pe plan mondial, modelele de videochat au avut parte si inca au de un loc de munca stabil si foarte bine platit cu multiple avantaje financiare dar si in ceea ce priveste conditiile de lucru, completate de beneficiile oferite de un program de lucru flexibil care, pentru alte domenii de activitate, este un real lux.

Tot mai multi barbati isi indreapta atentia asupra site-urilor de videochat celebre impinsi de frustrari sau probleme diverse, pe langa faptul ca ii indeamna si curiozitatea de a vedea lucruri de care nu au parte in viata lor de zi cu zi. Acest fapt a condus la o crestere a serviciilor modelelor de videochat iar consecinta este triplarea ofertelor de angajari la un studio de videochat.

In Romania, videochatul este inca un subiect tabu iar prejudecatile par sa nu dispara prea curand. Cu toate acestea, desi multe tinere doresc sa isi pastreze anonimatul si blocheaza accesul membrilor din Romania, pentru a-si pastra ascunsa meseria, altele opteaza pentru aparitii in public, pentru reclame sau festivaluri de videochat, asumandu-si complet jobul ales.

Trebuie sa fim cinstiti si sa recunoastem ca sunt destul de putine fetele care recunosc deschis ca lucreaza, de exemplu, la un studio de videochat din Bucuresti, sau orice alt oras.

Castigurile vin odata cu performanta iar aceasta din urma se obtine prin numarul de ore lucrate zilnic, personalitatea modelului, nivelul de cunoastere a limbii engleze, promovarea oferita de studioul la care lucreaza, aparatura utilizata, sprijinul de orice fel al studioului dar, mai mult, experienta este cea care completeaza tabloul unui model de top, de succes rasunator!

De ce ar trebui sa iti surada ideea unui job de model de videochat?

In primul rand, un model de videochat beneficiaza de libertatea oferita de programul flexibil. Sumele incasate sunt direct proportionale, insa, cu numarul de ore lucrate in fiecare zi. Noi, de exemplu, prin experienta acumulata, consideram ca un program zilnic trebuie sa fie de 8 ore pentru ca si castigurile sa fie mari sau foarte mari.

Nu te poti astepta sa castigi mii de dolari lunar daca intri doar 2 ore pe zi online. Un model care respecta programul de 8 ore poate ajunge la castiguri lunare de peste 10.000 de dolari, unele depasind chiar si 20.000 de dolari. Nu spunem ca este usor sa ajungi la aceste cifre, fiind nevoie de perseverenta, atentie la detalii precum aspectul fizic, machiaj, coafura, tinute alese si multe altele. Este cunoscut faptul ca modelele de top cunosc foarte bine limba engleza deci nu neglija acest aspect. Daca nu te descurci bine la acest capitol, poti urma cursuri de limba engleza pentru a te perfectiona.

Un model de videochat incepator castiga in medie 1000-1500 de dolari lunar, deci, mult peste nivelul salariilor din alte domenii de activitate. Stabilitatea si posibilitatea cresterii rapide a castigurilor sunt elemente care le atrag pe tot mai multe tinere dornice sa isi schimbe situatia financiara in bine.

De ce ne concentram pe training la Studio DeLuxe?

Nimeni nu se naste invatat si totul se poate deprinde daca exista vointa si dorinta de a-ti depasi nivelul actual. Suntem un studio cu o experienta in domeniu de peste 12 ani si faptul ca inca activam, in timp ce alte sute de studiouri s-au inchis, demonstreaza ca ne facem bine treaba. Ne concentram foarte mult pe partea trainingului unui model intrucat suntem constienti ca nu stim niciodata destule si, in special, modelul care este concentrat pe job nu are timpul necesar studierii, de exemplu, a noilor reguli adoptate de un site de videochat.

Poate incalca inconstient si fara voie regulile si se poate gasi in situatia de a avea conturile suspendate sau inchise definitiv. Aici intervenim noi. Suntem mereu la curent cu schimbarile produse pe fiecare site de videochat pe care activeaza modelele noastre si le comunicam aceste lucruri in cadrul sedintelor de training. Astfel, munca unui model pentru a creste profilul pe site-urile de videochat nu este in zadar si se poate concentra pe performanta.

Daca doresti sa te angajezi la Studio de videochat DeLuxe si sa faci performanta dar si sa ai incasari foarte mari, te asteptam la interviu. Suna-ne la 0759 451 365 sau trimite-ne email pe [email protected]

Asteptam cu nerabdare sa ne cunoastem la o cafea si sa purtam o discutie libera, prietenoasa, in care sa iti prezentam tot ceea ce iti putem oferi!

Împărtășește-ți dragostea