Beneficiile sucului Aroma natural de mere
Share your love
Din ce în ce mai multe persoane aleg să consume suc Aroma natural de mere, în loc de sucurile din comerţ, foarte bogate în E-uri, coloranţi şi conservanţi care vor face numai rău organismului uman prin conţinutul ridicat în zahăr şi asemenea substanţe dăunătoare.
Sucurile naturale sunt din ce în ce mai preferate de consumatori de toate vârstele care ţin la sănătatea lor, la sănătatea familiei lor şi la păstrarea gustului natural al fructelor presate. Sucul nu numai că are un parfum îmbietor, ci aduce numeroase beneficii sănătăţii. Combinaţiile de suc natural de mere cu piersici sau cu scorţişoară sunt extrem de benefice pentru diferite afecţiuni pe care le previn sau le tratează.
Sucurile naturale de mere nu au contraindicaţii!
Un măr pe zi tine doctorul departe, aşa suna un celebru proverb care punea accent pe beneficiile acestor fructe minune, care contribuie nu numai la menţinerea sănătăţii organismului, ci s la buna funcţionare a metabolismului. Sucul de mere nu are contraindicaţii, poate fi băut de oricine, dar nu în orice cantitate. Proprietăţile sucului de mere sunt de:
· detoxifiere a organismului;
· laxativ natural;
· energizant natural;
· revitalizant al sistemului cardiovascular;
· antibacterian.
Sucul de mere nu se consuma în cantităţi mari pentru că poate provoca afecţiuni ale rinichilor, precum şi tulburări gastro-intestinale, carii dentare şi, băut în loc de apă, poate determina creşterea în greutate a consumatorilor.
Conţinutul sucului de mere
Sucul de mere este foarte bogat în:
· vitamina A, cu un important rol în dezvoltarea rezistenţei organismului împotriva atacurilor bacteriilor dăunătoare, dar şi în ameliorarea afecţiunilor la nivel ocular;
· vitaminele B, cu un important rol în îmbunătăţirea memoriei, diminuând riscul apariţiei bolilor precum Parkinson şi Alzheimer sau a altor boli neurologice;
· vitamina C, care are rol în îmbunătăţirea sistemului osos şi în prevenirea apariţiei osteoporozei;
· antioxidanţi care contribuie la funcţionarea normală a sistemului cardio-vascular;
· fibre care reglează nivelul de zahăr din sânge şi favorizează digestia;
· pectina cu rol purificator, care distruge toxinele din corp;
· acid malic, ce îndepărtează toxinele şi reglează nivelul PH-ului din corp;
· minerale care întăresc sistemul osos;
· potasiul care reglează tensiunea arterială şi previne depunerea colesterolului pe pereţii vaselor de sânge.
Motive pentru a consuma zilnic suc de mere
Sucul de mere este un puternic vitaminizant al organismului, cu un gust extrem de plăcut şi un rol important în organism. Acest suc diferă de toate celelalte din comerţ pentru că este sănătos, are numai ingrediente naturale şi nu conţine coloranţi sau conservanţi. Concret, sucul de mere trebuie consumat zilnic, dar nu în cantităţi mari, având rolul de a:
· îmbunătăţi funcţia hepatică;
· îmbunătăţi imunitatea;
· trata constipaţia;
· aduce un aport de antioxidanţi şi de minerale şi vitamine în organism;
· întări oasele.
Cu ajutorul sucului de mere, se pot preveni foarte multe afecţiuni, precum hipertensiunea arterială, apariţia cheagurilor de sânge pe vase, ateroscleroza şi trombozele. În plus, acest suc previne şi infarctul şi protejează inima, fiind un puternic aliat în lupta cu kilogramele în plus, atâta timp cât nu este consumat în exces, şi un puternic antitumoral.